kaliteli bir marka mı bilmiyorum da uzun süre sorunsuz çalışır mı acaba ?![]()
Aerocool P7 AE-P7P850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool P7 AE-P7P850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool P7 AE-P7P850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 2.556,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psu dan anlamam önerdiğin markalar uzun süre sorunsuz çalışır mı ? kaliteli olanı alırım önceliğim o yönde
@messinicocugu hocamın attığı ürünü bilmiyorum. Eğer elinizde bütçe varsa ikinci attığım çok sağlam ürün. Yıllarca sorunsuz çalışır. 1. de çok güzel bir ürün ama bütçe varsa tavsiyem 2.psu dan anlamam önerdiğin markalar uzun süre sorunsuz çalışır mı ? kaliteli olanı alırım önceliğim o yönde
sağol hocam yardımcı olduğun için@messinicocugu hocamın attığı ürünü bilmiyorum. Eğer elinizde bütçe varsa ikinci attığım çok sağlam ürün. Yıllarca sorunsuz çalışır. 1. de çok güzel bir ürün ama bütçe varsa tavsiyem 2.
https://www.akakce.com/power-supply...0x-cp-9020200-eu-850-w-fiyati,1272968502.htmlsağol hocam yardımcı olduğun için
Kaliteli bir marka mı bilmiyorum da uzun süre sorunsuz çalışır mı acaba?
PSU'dan anlamam önerdiğin markalar uzun süre sorunsuz çalışır mı? Kaliteli olanı alırım önceliğim o yönde
hocam baktım sıkıntılı olduğunu söylüyenler olduGayet iyidir hocam uzun yıllar götürür.
Hocam baktım sıkıntılı olduğunu söylüyenler oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.