RTX 3080 Ti sisteme PSU önerisi

Bütçe
2500-4000
Tavsiyem, kendim kullanıyorum. High Power ile arada kalmıştım bunu aldım çok sessiz ve güçlü.

İleriye dönük 4K NVIDIA kartlar ile de kullanmak için aldım.

NZXT 750W C750 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Ama bütçe belirttiğiniz gibiyse direk bunu alın.

High Power Super GD+ Series 850W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Hocam merhaba,

750W düşünmüyorum ama paylaşmış olduğun 850W'u not aldım.
Çok kafam karışıyor gene 😅

Hocam merhaba,

850w gayet yeterli. Ancak amacınız ilerde sistemi güncellemek ise ekran kartını sonradan satıp 4000 serisine ya da 5000 serisine geçerim diyorsanız 1000w almak daha mantıklı. Eğer böyle bir planınız yoksa 850w gayet yeterli.

Hocam merhaba,

Arkadaşın önerdiği 850w olanın alt modelinin 800w modelini kullanıyorum. Performance gd 800w benimki. Arkadaşın önerdiği 850w olan supergd modeli baya üst kalite bir model, hem de tam modüler. Onu tavsiye edebilirim.

850W gayet yeterli. Ancak amacınız ileride sistemi güncellemek ise ekran kartını sonradan satıp 4000 serisine ya da 5000 serisine geçerim diyorsanız 1000W almak daha mantıklı. Eğer böyle bir planınız yoksa 850W gayet yeterli.

Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Arkadaşın önerdiği 850W olanın alt modelinin 800W modelini kullanıyorum. Performance gd 800W benimki. Arkadaşın önerdiği 850W olan supergd modeli bayağı üst kalite bir model, hem de tam modüler. Onu tavsiye edebilirim.

Hocam arkadaşın önerdiği 850W ı göz önünde bulunduracağım. FSP markası için ne düşünüyorsunuz? Yoksa arkadaşın önerdiği markadan devam mı?

Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam arkadaşın önerdiği 850W ı göz önünde bulunduracağım. FSP markası için ne düşünüyorsunuz? Yoksa arkadaşın önerdiği markadan devam mı?
FSP modelini almayın benim attığım Bitfenix gayet kaliteli marka ayrıca GOLD tam modüler her türlü alınır.

Bu bütçede bunda bakabilirsiniz hocam çoğu modelden daha iyidir:

High Power'ın ürününe bir yükselmiştim gerçi, bu daha mı iyidir diyorsunuz hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı