RTX 3080 Ti yandı

CikiBavyer

Megapat
Merhaba, oyun oynuyordum birden bilgisayar kapandı ancak klavye RGB’leri vesaire yanıyordu. Bilgisayarı tekrar çalıştırdım, çalışmadı. Güç kablosunu çıkarıp taktım, çalıştı ancak ekrana görüntü gelmiyordu. 2. bilgisayarımdaki ekran kartını taktım, görüntü alabildim. Ekran kartını da 2. bilgisayara taktım, onda da aşağıdaki görüntü geldi. Ne yapabilirim? İtopya’dan almıştım, 5 Mayıs 2024’te garantisi bitmiş. Tamir olabilir mi? Birkaç dakika açık kaldığında ekran kartının arkasının çok sıcak olduğunu da fark ettim. İstanbul içi iyi bir tamirci bildiğiniz var ise yazabilirseniz sevinirim. Veya İtopya’ya mı götürsem?

WhatsApp Image 2025-03-30 at 01.08.09.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Ama kimin ne kadar puanı olduğunu anlayamadım. Sağ tarafta yorumlar var ama kim için yaptıklarını yazmıyor ya da ben göremedim Anadolu yakası için tavsiye ettiğiniz bir isim var mı?

Teşekkür ederim. Ama kimin ne kadar puanı olduğunu anlayamadım. Sağ tarafta yorumlar var ama kim için yaptıklarını yazmıyor ya da ben göremedim Anadolu yakası için tavsiye ettiğiniz bir isim var mı?
Hocam keşke bilsem. Benim de başıma gelmek üzereydi böyle bir şey. O zaman Armut'tan baksam mı demiştim. Kimse bulamadım tamirci önerebilecek, referans verebilen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı