Madem öyle diyorsun bakayım şimdi bu sistemin Max isteyeceği CPU Watt'ı kaç hx 1200 alacağım o yeter mi?
İkisinide yapacağım da bütçeyi dibine kadar sömürsem de sıkıntı olmaz en iyi sitem buysa da satıcılar güvenilir mi sorun oGerek yok 1200W almaya. Zaten üst düzey bir PSU, 1000W yetecektir.
Ek olarak yine bazı parçalarda ve işlemci değişikliğine gidilebilir bütçeyi dibine kadar kullanmamak adına.
Sen oyun mu oynayacaksın yoksa render mı alacaksın? ya da her ikisini mi yapacaksın?
Ve bir de bu satıcılar güvenilir mi bilmediğim siteler var dolandırılmayayım.
Yani n11 tamam da mesela sinerji güvenilir mi?Hangileri mesela?
Ben kolay ve en ucuzunu Akakçe gösterdiği için buradan attım. Bilindik yerlerden ve satıcılardan alışveriş yaparsan sorun yaşamazsın.
Yani N11 tamam da mesela Sinerji güvenilir mi?
Tamadır o zaman bunları alacağım parçalarda sıkıntı falan çıkmayacağından emin misin yinede eğer eminsen ve bu bu bütçeyle alınacak en iyi sistemse ben okeyimEvet güvenilir.
Hazır Sistemler ve Oyun Bilgisayarı için Sinerji Bilgisayar
Hazır sistemlerimizi özelleştirilebilir, oyun bilgisayarı seçerken destek alabilir ve pc toplama sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Yok knk sağ olİntel, zorunlu ise, şöyle bir sistem düşünülebilir:
Tamadır o zaman bunları alacağım parçalarda sıkıntı falan çıkmayacağından emin misin yine de eğer eminsen ve bu bu bütçeyle alınacak en iyi sistemse ben okeyim.
Yok knk senin attığın parçalar bana uyuyor sağ ol yinede öneri için sitelerden ve parçalardan eminsen alacağım ve mesela bu metal gear solid 5 2k 144 fps açar mı bu sistem son olarakta bu soru onun dışında herşey evet ise alıyorum ben sistemi bir de 1000watt yeterli olur mu sağ olBütçenin hepsini kullanmayı hedefliyorsan bir sorun yok.
Sadece dediğim gibi ekran kartının modeli değişebilir. İstersen yeni konu açabilirsin. Oyun oynayacaksan daha ucuza hazır sistemler var, onlara da bakabilirsin. Mesele tam detaylı bakmadım diğer sitelere ama bence gayet yeterli, üst düzey kaliteli bir sistem.
30k gibi bir parada cebinde kalır, toplamak bence gereksiz. Diğer sitelerde durum nedir, bakmam lazım.MESUT CEVIK-MC2 / Intel Core i5-12400F / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC2 sistem tavsiyesidir. Intel Core i5-12400F işlemci, GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB ekran kartı ile oyun ve render için tasarlandı.www.gaming.gen.tr