RTX 3080 ve R5 5600X oyun performansı nasıl?

• Konuyu başlatan methz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.674
İşletim sistemi
Windows 10
Yok hocam sadece onun için almayacağım dediğim gibi. Çok yüksek hz lazım bana ve bunun için mecbur 1080P'de oynamam gerek. Başka bir monitör almayı düşünüyorum yanına 4K. Veya televizyon var ona da bağlayabilirim açıkçası bilmiyorum. 4K için bu kart gerçekten gerekli mi sizce? Yoksa "3070 ile de 4K oynarsın, 3070 al" mı dersiniz?
Hocam 3060Ti 2K için 3070 4K 3080 aşırı üst oyunlar için yüksek FPS için 4K.

(Buradaki herkese soruyorum) Hocam niyeyse içim ısınamıyor. İşlemci düşük gibi hissediyorum. 4K için de, 1080P için de. O kadar para verip hakkını alamayacağım gibi geliyor. Herkes 5600X güçlü bir şey olmaz diyor ama kendi içimden Ryzen 5 bu neredeyse en yüksek kartı (3080) nasıl besleyebilir ki diye düşünmeden edemiyorum.

(Buradaki herkese soruyorum) Hocam niyeyse içim ısınamıyor. İşlemci düşük gibi hissediyorum. 4K için de, 1080P için de. O kadar para verip hakkını alamayacağım gibi geliyor. Herkes 5600X güçlü bir şey olmaz diyor ama kendi içimden Ryzen 5 bu neredeyse en yüksek kartı nasıl besleyebilir ki diye düşünmeden edemiyorum.
Hocam 4K iken sıkıntı oluşmaz yük ekran kartına biner ama 1080p'de işlemci zorlanır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı