RTX 3080 ve R5 7500F sisteme 550W PSU yeterli midir?

harkarda

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,
Sistemimde 550W ASUS TUF Bronze PSU var.
Bu PSU ile 7500F ve RTX 3080 kullanıyorum.
240mm NZXT Kraken Elite de sıvı soğutmam var. Ekran kartım bazı durumlarda 340 Watt'lara gelebiliyor ancak sistemim hiç reset atmadı, bu sisteme 550W PSU yetmesi normal mi? Bir sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar,
240mm NZXT Kraken Elite de sıvı soğutmam var. Ekran kartım bazı durumlarda 340 Watt'lara gelebiliyor ancak sistemim hiç reset atmadı, bu sisteme 550W PSU yetmesi normal mi? Bir sorun mu var?

Minimum 700-750 w öneriliyor.

Hayır, yeterli olmaz. En az 750W, tarcihen 850W ve üstü bir PSU alın. Elini psu fanına koaysan yük altında ne kadar zorlandığını fark edersin zaten çok sıcak hava üfler. Her an elinde de patlayabilir.

Arkadaşlar selamlar,
yani teoride yetiyor. Ekran kartı max 350w, işlemci de 90w çeker. Neredeyse sistem 500w kullanıyor zaten. Ben çok sağlıklı bulmuyorum. Belki henüz limitlerine zorlamadığınız için olabilir. Önerilen en az 750w. Yenilemeyi kesinlikle düşünün

Yani teoride yetiyor. Ekran kartı Max 350W, işlemci de 90W çeker. Neredeyse sistem 500W kullanıyor zaten. Ben çok sağlıklı bulmuyorum. Belki henüz limitlerine zorlamadığınız için olabilir. Önerilen en az 750W. Yenilemeyi kesinlikle düşünün

Diğer bileşenler güneş enerjisiyle mi çalışıyor 😀.

yani teoride yetiyor. Ekran kartı max 350w, işlemci de 90w çeker. Neredeyse sistem 500w kullanıyor zaten. Ben çok sağlıklı bulmuyorum. Belki henüz limitlerine zorlamadığınız için olabilir. Önerilen en az 750w. Yenilemeyi kesinlikle düşünün
Peki ne almalıyım? Be quite PSUları inceledim insanlar genelde memnun kalmış ve fiyatı da düzgün. 5.5kyı geçmek istemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı