RTX 3080 ve RTX 3090, Ethereum Madenciliğinde 110 Dereceyi Görüyor

Şu mining furyası bir daha olmaz diyecektim ama her Bitcoin yükseldiğinde böyle olacaksa işimiz yaş. Bunlara özel kart falan yapsınlar diyeceğim ama onların stoğunu bitirir, üstüne diğer kartları alırlar.

110 derece mi?

resized_95d08-9a93d07cmansetc.jpg

Şu mining furyası bir daha olmaz diyecektim ama her Bitcoin yükseldiğinde böyle olacaksa işimiz yaş. Bunlara özel kart falan yapsınlar diyeceğim ama onların stoğunu bitirir, üstüne diğer kartları alırlar.
Zaten var ki. Mining Edition diye geçiyor.

Zaten var ki. Mining Edition diye geçiyor.
Tam anlatamadım ama bu kartlar o şahısların dişinin kovuğuna yetmez herhalde.

Arkadaşlar, madenciler bu kartları sonsuza kadar kullanmıyorlar. İşleri bitince ikinci elden satıyorlar ve çok rahat elden çıkartabilirler. Mining kartları çıkarılsa sizce mining kartı alıp ikinci elde satma sorunu mu yaşarlar yani bunu mu tercih ederler yoksa yine oyuncu kartlarını satın alıp ikinci elde elden rahat çıkarma durumunu mu seçerler? Mantıklı düşünün, mining kartları çıksa bile almazlar, alsalar bile oyuncu kartlarını almaya devam ederler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı