Bende 3080 topladım geçen memnun kalmadım darboğazlar hafif oluyor fazla yatırım yapmadan satıp laptop geçem gine her neyse konuya gelirsek donanımlar pahalı gorunumlu giriş seviyesi geldi bütçe belirtme misiniz ben size
ULTIMA-PROZ690 oyuncu bilgisayarı ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
FURKAN AKMAN-FA2 oyuncu bilgisayarı Intel i9-12900KF ve ASUS RTX 3080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı INTEL i7-12700KF işlemci ve ASUS RTX 3080 OC 10GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Sinerji Moonlight Intel Core i7 11700 16GB DDR4 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Nvidia RTX Studio PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ya da Amazon jp alman gibi sitelerden 20k 3080 alıp kalanıda TR'den alabilirsiniz Full ASUS ROG önerebilirim Intel olarak.