RTX 3080 ve Ryzen 9 3900X sistem toplama

NetworkProblem

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk defa kendi başıma bilgisayar topluyorum ve çoğu zaman parça seçerken kararsız kalıyorum. Bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var, iyi veya kötü her türlü yapıcı fikre açığım. Bütçe olarak bir fikrim yok fakat bu sistemden daha iyisini şu an yapabilmem mümkün değil. Bu bantta öneriler yapabilirseniz sevinirim.
Toplamayı düşündüğüm sistem şu şekilde;

İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X 3.80GHz 70 MB (önceden satın alındı fakat açılmadı.)
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 3080 V2 OC 10GB (satın alındı fakat açılmadı.)
Anakart: ASUS Prime X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) RGB 3600 MHz DDR4 CL18.
SSD: Samsung 1 TB 970 Pro NVMe M.2
PSU: FSP Hydro G PRO 850W.
Kasa: Lian Li LANCOOL II mesh RGB.
Monitör: Samsung LC27HG70qqmxuf (C27hg70) (önceden satın alındı.)

Bende 3080 topladım geçen memnun kalmadım darboğazlar hafif oluyor fazla yatırım yapmadan satıp laptop geçem gine her neyse konuya gelirsek donanımlar pahalı gorunumlu giriş seviyesi geldi bütçe belirtme misiniz ben size
ya da Amazon jp alman gibi sitelerden 20k 3080 alıp kalanıda TR'den alabilirsiniz Full ASUS ROG önerebilirim Intel olarak.

Bende 3080 topladım geçen memnun kalmadım darboğazlar hafif oluyor fazla yatırım yapmadan satıp laptop geçem gine her neyse konuya gelirsek donanımlar pahalı gorunumlu giriş seviyesi geldi bütçe belirtme misiniz ben size
ya da Amazon jp alman gibi sitelerden 20k 3080 alıp kalanıda TR'den alabilirsiniz Full ASUS ROG önerebilirim Intel olarak.
Yani önerdiğiniz sistemlerde genel olarak intel işlemcileri görüyorum işlemci tercihimin darboğaz yapacağını mı söylüyorsunuz ? Eğer öyleyse r9 5900x işlemciyi tavsiye eder misiniz ?

Yani önerdiğiniz sistemlerde genel olarak Intel işlemcileri görüyorum işlemci tercihimin darboğaz yapacağını mı söylüyorsunuz? Eğer öyleyse R9 5900X işlemciyi tavsiye eder misiniz?

AMD önermem kendi fikrim siz kendiniz karar verirsiniz tabii ama Intel olarak oyun ama render edit için AMD öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı