2K monitörünüz varsa 3080 TI alıp yolunuza devam edebilirsiniz bence. 3090’a çok yakın performansı var. PSU’nuz iyi bir 750w ve üzeri olmalı. Bu kartlarda 3 adet güç girişi var.
2K monitörünüz varsa 3080 TI alıp yolunuza devam edebilirsiniz bence. 3090’a çok yakın performansı var. PSU’nuz iyi bir 750w ve üzeri olmalı. Bu kartlarda 3 adet güç girişi var.
2K için işlemci değiştirmenize de gerek yok.
Tek kanaldan kaç watt veriyor o da önemli. 650w olan PSU zor kaldırır bu kartları.
Olay sistemi bu haliyle satıp hazır sisteme doğru gidecek gibi.
RAMPAGE WOON MESH SİYAH 4x120mm FANLI 650W 80PLUS BRONZE ARGB MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Kasa bu hocam. İçindeki PSU'da aynı. Normalde almayacaktım ancak Vatan'daki eleman PSU ile alakalı sorun yaşarsanız tüm sorumluluk bize ait getirin daha üst modeli ile değiştiririz demişti ve taksit şansım da olduğundan Vatan'dan bu kasa ile almak zorunda kaldım.
RAMPAGE WOON MESH SİYAH 4x120mm FANLI 650W 80PLUS BRONZE ARGB MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Kasa bu hocam. İçindeki PSU'da aynı. Normalde almayacaktım ancak Vatan'daki eleman PSU ile alakalı sorun yaşarsanız tüm sorumluluk bize ait getirin daha üst modeli ile değiştiririz demişti ve taksit şansım da olduğundan Vatan'dan bu kasa ile almak zorunda kaldım.
1080p monitörünüz varsa 4070/Super de geçebilirsiniz. YouTube’dan performans karşılaştırmalarına bakın sizi tatmin ederse başka bir değişikliğe bile gerek yok.
Sağolun hocam henüz yeni aldım. İşten çıktım çıkış param var elimde söylemesi ayıptır 6-7 bin kadar, çöp olacağına elimin altındaki cihaza yatırayım dedim. Maalesef sistem vs. değiştirme şansım yok.