RTX 3080 vs RX 6800 XT vs RX 6900 XT

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 504
Rampage PSU larla ilgili hic güzel yorumlar almadım hocam şahsen PSU bu kartlar için sıkıntı çıkaracaktır.
Bende hiç güvenmiyorum ama bozulur eder diye korkmak olmaz. Belki yarın işlemci yanacak ekran kartı yanacak ama PSU sağlam kalacak bilemeyiz :)

O zaman sizin ile devam edelim.
Sadece içlerinden 1 yükseltmeyi yapabilirim.
Ekran kartı mı? RAM mı? İşlemci mi?

Ekran kartının henüz çıtır olduğunu ve gideri olduğunu düşünüyorum. GTA 6 vs. yayınlanınca ona göre bakarız. İşlemci sanki bana daha ağır basıyor.

Sanallaştırma ile çözünürlüğü 2-4K yapabilirseniz sorun olmaz hocam. Araştırın isterseniz.
Tadı kaçar hocam :). Eyvallah.

Bende hiç güvenmiyorum ama bozulur eder diye korkmak olmaz. Belki yarın işlemci yanacak ekran kartı yanacak ama PSU sağlam kalacak bilemeyiz :)

O zaman sizin ile devam edelim.
Sadece içlerinden 1 yükseltmeyi yapabilirim.
Ekran kartı mı? RAM mı? İşlemci mi?

Ekran kartının henüz çıtır olduğunu ve gideri olduğunu düşünüyorum. GTA 6 vs. yayınlanınca ona göre bakarız. İşlemci sanki bana daha ağır basıyor.

Tadı kaçar hocam :). Eyvallah.
Hocam am5 ddr5 sisteme geçmeniz bence en iyi fikir olacaktır eğerki bütçe kalırsa belki kasada alınabilir ekran kartınız 1.5 yıl 2 yıl daha 1080p de sizi götürür yapay zeka ile belki 3 yıla kadar çıkar fakat 2k gaming için yetersiz kalır. Elinizde kalan diğer parçaları satıp işlemci ekran kartı ve ramleri satıp yeni ekran kartı için üstüne bütçe koyup 7700 xt gibi bir kart alınabilir hocam belki 7800xt.

Siz en iyisi 4070 alın. Kasaya çok uyumlu bir seçenek olur.
Bütçemi çok aşar hocam. İşlemci ucu ucuna yetiyor şuan ekran kartına 1080P'de.

Hocam AM5 DDR5 sisteme geçmeniz bence en iyi fikir olacaktır eğer ki bütçe kalırsa belki kasada alınabilir ekran kartınız 1.5 yıl 2 yıl daha 1080p de sizi götürür yapay zeka ile belki 3 yıla kadar çıkar fakat 2K Gaming için yetersiz kalır. Elinizde kalan diğer parçaları satıp işlemci ekran kartı ve RAM'leri satıp yeni ekran kartı için üstüne bütçe koyup 7700 XT gibi bir kart alınabilir hocam belki 7800XT.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Hepsi büyük uğraş olur ve bence elimdeki parçalar da işlemci dışımda elimde kalır gibi geliyor.
AM4 platformunda ikinci el veya sıfır olarak 7.000 TL'ye kadar ne önerirsiniz? AM5 geçme planım şu anlık yok.

Dediğiniz gibi ekran kartına sırtımı vereceğim gideceği kadar gitsin.

Bütçemi çok aşar hocam. İşlemci ucu ucuna yetiyor şuan ekran kartına 1080P'de.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Hepsi büyük uğraş olur ve bence elimdeki parçalar da işlemci dışımda elimde kalır gibi geliyor.
AM4 platformunda ikinci el veya sıfır olarak 7.000 TL'ye kadar ne önerirsiniz? AM5 geçme planım şu anlık yok.

Dediğiniz gibi ekran kartına sırtımı vereceğim gideceği kadar gitsin.
AM4 platformundaki işlemciniz nerdeyse en üst seviye onunda üstü 5700x3d 5800x3d.Eğer idare edemiyosanız illa yükseltme yapacağım diyorsan ramleri 32 gb yapabilir yeni bir kasa alabilirsin ileriyi düşünmek için ama bence buda gereksiz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı