RTX 3080'i Satmak

Bence çok dert edilecek bir şey yok. Olmadı orta seviye bir ekran kartı alır bir süre idare edersiniz. Sonuçta yaptığınız kârlı bir ticaret olmuş.

İkinci eli 8bin se 10bin verseler satıp 8bin'e tekrar alabilirsiniz : D

Bence çok dert edilecek bir şey yok. Olmadı orta seviye bir ekran kartı alır bir süre idare edersiniz. Sonuçta yaptığınız kârlı bir ticaret olmuş.
Eğer eski fiyatlara inme ihtimali varsa, RTX 3070 Tİ LHR versiyon alma imkanım bile var. Hatta şu anda bile RTX 3070 Ti LHR alabilirim lakin daha fazla yumuşamasını istiyorum piyasanın.

3080 le şimdi aldığınız laptop bir olur mu hocam 4/1 performansını anca alıyorsunuzdur

Ulan bir ekran kartı için bu kadar kafaya takma bilgisayar boş iş, dert etme stress yapma böyle şeyler için kardeşim git gez dışarıda arkadaşlarinla sevgilinle bu kadar kafaya takıp burada konu açacak kadar stress e girdiysen Allah iyilik versin kardeşim, oyun oynamak istiyorsan yeni nesil Xbox Series S al 4bin TL'ye 20bin TL'lik bilgisayardan daha iyi performans verir yemin ederim oyun bilgisayari diye bir şey kalmadi artik bak Xbox Series S ve X de 4K çözünürlüğe kadae oyun keyfi, 120FPS'e kadar destek, klavye mouse kulaklık desteği birebir PC'den farkı yok. Xbox artık bitirdi bilgisayar ve PlayStation görürsün 20 sene sonra kimse PlayStation ve PC'nin yüzüne bakmayacak Gaming amaçlı eğer PlayStation Xbox gibi yenilikler getirmezse. Bak aramizda kalsin Xbox Series S 5sene sonra 6-7k ya kadar çikar oyun oynamak istiyorsan direk Xbox Series S al içinde Netflix, YouTube, Spotify, browser, Microsoft Store uygulamari da var al keyfine bak PC gibi ayni 2kiloluk şey at laptop çantasina gotur istedigin yere yok ekran karti yok SSD mal gibi uğraşmaya gerek yok dostum iyi geceler.

Hocam ekran kartını kafanıza takmayın illa ki düşer fiyatları siz zaten kâr etmişsiniz edeceğiniz kadar.

@burycs hocam ben Radyo televizyoncuyum. Benim işim video depolamak çekim ve kurgu yapmak. Sadece oyun amaçlı olarak baktıysanız vah halinize.
Hocam ekran kartını kafanıza takmayın illa ki düşer fiyatları siz zaten kâr etmişsiniz edeceğiniz kadar.
Şu fiyatlar azıcık inerse RTX 3060 Ti veya 3070 Ti LHR versiyonunu alacağım.

Gülen arkadaşlara söylüyorum. 10000tl ye aldığımız 1660 5600 tl ler de. New egg de 3070ti 500 dolararlara satılır olmuş. Niye gülüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…