Allah ile ne alakası var anlamadım. Ben zaten kendi irademle sattım. Karımı da yaptım. Sadece 4 ay böyle kalmak bana saçma gelmeye başladığı için içime dert oldu. İstersem şu anda bile 3070 Ti alabilirim rahat bir şekilde.
Fiyatların düşmesini beklediğimden olabilir mi? Primat gibi gidip de 14.000 TL bir karta vermek aptallık şu anda. Zaten canım buramda birde sizin patavatsızlığınızla uğraşamam.Senin amacı anlamadım. Muhtemelen konuyu boş yapmak için açtın. 3080'im vardı sattım kar ettim altın aldım kar ettim. Şu an 3070 Ti alırım falan. Ee yani madem pişmansın git al. Madem değilsin konuyu niye açtın?
Fiyatların düşmesini beklediğimden olabilir mi? Primat gibi gidip de 14.000 TL bir karta vermek aptallık şu anda.
Öyle olmuyor işte. Giden zaman geri gelir mi? Her şey para değil bu hayatta.Ee tamam bekle o zaman. Konu amacını hala anlamadım. Bekle kardeşim herkes gibi napıcaz zamanı mı hızlandırıcaz?
Öyle olmuyor işte. Giden zaman geri gelir mi? Her şey para değil bu hayatta.
Lütfen gider misin? Ballandıra ballandıra anlattığımı da nerden çıkardın. Senin amacın yarama tuz basmak.Bu lafı kendine söyle o zaman. Karını ballandıra ballandıra anlatıp şöyle feci kar ettim böyle kar ettim diye bahsedip kartını satarsan giden zamanı geri getiremezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.