RTX 3080'li sistemde CS:GO'da drop

İşletim sistemi
Windows 11

LepisTeS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Rtx 3080 Suprim X

Ryzen 7 7700X

2x16GB HyperX Fury 6000MHZ

Msi PRO B650M-A Wifi

MSI Mpg A850GF 850W 80+ PSU
RAM
16GB 3200MHZ
Ekran kartı
RTX 3080 Suprim X
Anakart
Gigabyte b450m s2h
İşlemci
ryzen 5 5600X
3080 Suprim X ve Ryzen 5 5600X ikilisini kullanıyorum ve CS:GO oynarken her raunt başladığında 5-10 kere art arda drop giriyor, fightalara girdiğimde sıkmaya başlayınca drop giriyor, bilgisi olan yazabilir mi? Bir de son açtığım konulardan birinde ekran kartı belleğimin 110 derecelerini aştığını ama ekran kartının 60 derecede çalıştığını söylemiştim. Sizce bunun yüzünden midir?

Oyun tam ekrandımı bendede tam ekran olmayınca droplar yaşanıyordu tam ekranda d eğilse tam ekrana alıp denermisiniz

3080 Suprim X ve Ryzen 5 5600X ikilisini kullanıyorum ve CS:GO oynarken her raunt başladığında 5-10 kere art arda drop giriyor, fightalara girdiğimde sıkmaya başlayınca drop giriyor, bilgisi olan yazabilir mi? Bir de son açtığım konulardan birinde ekran kartı belleğimin 110 derecelerini aştığını ama ekran kartının 60 derecede çalıştığını söylemiştim. Sizce bunun yüzünden midir?
Belleğin 110 derece olduğuna emin misin? Belki santigrat yerine fahreneite bakmışsındır.

Throotle olabilir oyun ekranında Afterburner ile kullanımları atabilir misin? Bellek olarakta termal padler kötü G6X bellekli 3000 serisi MSI marka olan bütün kartlarda o yüzden bellek dereceniz yüksek. Termal pad ile düşürürsünüzde o kadar yük biniyor mu ki 110 dereceye çıkıyor bellekler.

1080p'mi oynuyorsunuz?

oyunu 2k ya 4k ya ayarlamış olabilirsin. Monitöründe 1080p ise sıkıntı çıkar. Ayarlardan çözünürlülük ayarlarını vs atabilir misin? Daha fazla yardımcı olmamız açısından.

fps_max 400 yazmayı da unutma

Bu videoyu izleyerek belki düzeltebilirsiniz buga girmiş olabilir oyun ayarlarından oyun kumandasını resetliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca menüde logaddress_add 1 komutunu girin.

Sadece CS:GO içinde mi mevcut böyle bir durum?

Hocam banım vardı. Toplu olarak cevap veriyorum. Kasanın devirdayimi iyi. İşlemci içinde sıvı soğutma kullanıyorum ve ekran kartının termal pedlerinde yüksek ihtimal dediğiniz kronik sorunlar var ve ben fark etmeden 2 yıl böyle kullanmışım.

Bir de oyun 1440p de 165Hz de oynuyorum pencereli tam ekranı denedim normal tam ekranı denedim tekrardan drop girdi. Sanırım ekran kartını garantiye yollayacağım fakat ekran kartının sağlayıcısı Penta olduğu için garantide sıkıntı çıkarırlar veya çözmeden yollarlar diyorlar o yüzden sanırım kartın içini açıp termal pedler yerine her belleğin üstüne kare bakırlardan koyacağım öyle herkes çözüldüğünü söylemiş. Son olarak da atılan ayarlar ve videoları deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı