Arkadaşlar merhaba 3070 Gigabyte 3 fanlı ekran kartım var. Piyasada 3 civarları takasta üstüne fark istiyorlar sizce edeleri nedir ortalama ne kadar fark vermeliyim?
ikinci el piyasalara baktınızmı hocam3000TL fark vereceksen iyi bana kalırsa.
Ver 3 - 5 bişeyler. Ağanın eli tutulmaz.Arkadaşlar merhaba 3070 Gigabyte 3 fanlı ekran kartım var. Piyasada 3 civarları takasta üstüne fark istiyorlar sizce edeleri nedir ortalama ne kadar fark vermeliyim?
hocam sanki gökten vahiyle para iniyorda bana öyle bi yazmışsınız öğrenci adamım hem oku hem çalış benim için normal paralar değil sizden tavsiyeler o yüzden istedimVer 3 - 5 bişeyler. Ağanın eli tutulmaz.
3070 ortalama 9 10k 3080'de 13 14k arası hocam. 3k ideal.hocam sanki gökten vahiyle para iniyorda bana öyle bi yazmışsınız öğrenci adamım hem oku hem çalış benim için normal paralar değil sizden tavsiyeler o yüzden istedim
İkinci el piyasalara baktınızmı hocam
3070 9 aşağısına zor düşüyor hocam.Senin kartın ederi maksimum 9K falan değil mi? İyi durumda 3080'i anca 11500e falan bulursun da bir de satmakla falan uğraşacaksın takas daha rahat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.