KeskinCo Centipat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 25 25 Kasım 2022 #21 Süleyman Yusuf dedi: Garanti yerimiz farklı olabilir belki, benimkiler yapmadılar. Bende normalde EVGA her şeye izin veriyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Hem arka hem önedemi taktınız ve kaç mm?
Süleyman Yusuf dedi: Garanti yerimiz farklı olabilir belki, benimkiler yapmadılar. Bende normalde EVGA her şeye izin veriyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Hem arka hem önedemi taktınız ve kaç mm?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2022 #22 KeskinCo dedi: Hem arka hem önedemi taktınız ve kaç mm? Genişletmek için tıkla... Ön tarafa takmadım, satın aldığım soğutucu ile hazır geldiler. Arka tarafa 2mm satın aldım. Fakat almadan önce Evga ile iletişime geçip boyutlarını sormuştum. Son düzenleme: 25 Kasım 2022
KeskinCo dedi: Hem arka hem önedemi taktınız ve kaç mm? Genişletmek için tıkla... Ön tarafa takmadım, satın aldığım soğutucu ile hazır geldiler. Arka tarafa 2mm satın aldım. Fakat almadan önce Evga ile iletişime geçip boyutlarını sormuştum.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 25 Kasım 2022 #23 Süleyman Yusuf dedi: Ön tarafa takmadın, satın aldığım soğutucu ile hazır geldiler. Arka tarafa 2mm satın aldım. Fakat almadan önce EVGA ile iletişime geçip boyutlarını sormuştum. Genişletmek için tıkla... On tarafa kaç mm takılması gerekiyor biliyor musunuz arkaya taktık diyelim ?
Süleyman Yusuf dedi: Ön tarafa takmadın, satın aldığım soğutucu ile hazır geldiler. Arka tarafa 2mm satın aldım. Fakat almadan önce EVGA ile iletişime geçip boyutlarını sormuştum. Genişletmek için tıkla... On tarafa kaç mm takılması gerekiyor biliyor musunuz arkaya taktık diyelim ?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2022 #24 Zikkeci dedi: On tarafa kaç mm takılması gerekiyor biliyor musunuz arkaya taktık diyelim ? Genişletmek için tıkla... Her kartınki farklı olduğu için ne desem yanlış olur sizin durumunuzda. En mantıklısı internetten araştırmak veya üretici firma ile iletişime geçmek. Hayır, bilmiyorum.
Zikkeci dedi: On tarafa kaç mm takılması gerekiyor biliyor musunuz arkaya taktık diyelim ? Genişletmek için tıkla... Her kartınki farklı olduğu için ne desem yanlış olur sizin durumunuzda. En mantıklısı internetten araştırmak veya üretici firma ile iletişime geçmek. Hayır, bilmiyorum.