Artık bu tip yorumlara katlanamıyorum ne olur yapmayın yahu. Adamlar oyunu optimize edememiş demek yerine, "MSI Suprim X RTX 3090" ekran kartı için düşük sistem nasıl dersiniz anlam veremiyorum.
RTX acarsa 30 FPS normal hocam RTX açmadan 100 FPS yakın değer alıyormuş optimizasyon ile alakası nedir anlamadım RTX hangi oyunda açarsanız açın ekran kartını emiyor maalesef gerçek bu güncel oyunları yüksek FPS tüm ayarlar açık şekilde oynamak istiyorsanız güncel teknolojiye sahip olmalısınız bu kadar basit.
Oyunu oynamadım ben zaten o parayida vermem şu an için 4090 da sıkıntı çıkarıyormuş Reddit forumda baktım yalnız işin garibi bu adamlar önerilen sistemde yüksek yazmışlar her şeyi. Ben onun için normal demiştim.