RTX 3090 Alan Wake 2 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11
Bizim kartlara NVIDIA sağlam operasyon çekiyor kartlar güncelleme aldıkça oyunlarda artık değişik problemler yaratmaya başlıyor bazı şeylere bizi mecbur ediyorlar.

Bizim kartlara NVIDIA sağlam operasyon çekiyor kartlar güncelleme aldıkça oyunlarda artık değişik problemler yaratmaya başlıyor bazı şeylere bizi mecbur ediyorlar.
İçin rahat olsun, 3090 Seni uzun süre götürür, bir sorun yaşadığında bilki sistemden değil oyundandır. Kafana çok takma en kötü RTX kıs yada kapat kısacası eğlencene odaklan. Ben uzun süredir bu işlerle uğraşıyorum belli bir yaşa gelince artık takip etmiyorsun çünkü anlıyorsun ortada dönen hileyi. Fakat dediğim gibi bu kart seni bir 8-10 sene götürür ondan sonra yeni seriye geçersin hatta DDR5 yada DDR6 sistem kurarsın olur biter. Yada elindekilerin değeri düşmeden Upragede edersin sana kalmış yani. Bak benim aldığım FPS bu linkte.

Buradan FPS Değerlerime bakabilirsin.

Geçen Epic Games'ten Hogwarts Legacy aldım ya oyun öyle bir noktada ki yani RTX açsam da kapatsam da ne yaparsam yapayım oyun akıcılığını elde edemiyorum yani ben bu sistemde edemiyorsam Allah yardım etsin diğer kullanıcılara onun için dediğin gibi gerçekten oyun firmaları artık insanları bu konuda dolandırır hale geldi.

ben onu 3070 ryzen 5500 32gb sistemde bitirdim gereksiz ram isteyen oyun. Sana tavsiyem akıcılık istiyorsan konsol ayarlarına çek, haa birde oyun 1080P de iyi 2k da biraz sallantıda 4k da problemli haberin olsun.

Bakacağım hocam birkaç tane mod buldum drop fix tarzında onları bir akşam kurayım duruma göre en kötü çekeceğim ayarları.

Kendi adıma konuşmak gerekirse yakın değil hocam saf güçte RTX 3090 24 GB VRAM 384 bit arayüze sahip R9 5900X i7 12700K dengi olabilir senin tek artın DLSS 3.0 ve fg olması. Ama sistemeinde kötü değil bu arada.

Kendi adıma konuşmak gerekirse yakın değil hocam saf güçte RTX 3090 24 GB VRAM 384 bit arayüze sahip R9 5900X i7 12700K dengi olabilir senin tek artın DLSS 3.0 ve fg olması. Ama sistemeinde kötü değil bu arada.
Artık mod desteği ile DLSS 3 ve FG 3000 serisine de geldi. Modu kurup rahatça oynarsın bence RT ile. Benim RX 6600 bile modla artık en yüksek ayarlarda 1080p 70 FPS alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı