RTX 3090 ROG STRIX için kasa önerisi

ardadrsn

Femtopat
Daha dun ROG STRIX 3090 aldım ama bir sıkıntı var :D. Kart beklediğimden daha büyük çıktı haliyle kasaya sıgmadı. Genıs buyuk kasa onerılerınızı bekliyorum. Şu anki kasamın boyutu 345mm.

Daha dun ROG STRIX 3090 aldım ama bir sıkıntı var :D. Kart beklediğimden daha büyük çıktı haliyle kasaya sıgmadı. Genıs buyuk kasa onerılerınızı bekliyorum. Şu anki kasamın boyutu 345mm.

Bütçe?

İçine sığmayacak kart yok gayet kalitelidir.

İçine sığmayacak kart yok gayet kalitelidir.

Hocam akvaryum kasa almayın dıyor herkes cok ısınıyormus.

Hocam akvaryum kasa almayın dıyor herkes cok ısınıyormus.

Evet içi geniş olduğu için bir sürü fana ihtiyaç duyuyorlar. Fakat Corsair için öyle bir sorun yok sanırsam. Yanında PSU'da varmış ihtiyacınız yoktur belki ama tek eksiği egzoz fanı diyebilirim. PC hocacı YouTube kanalında sık kullanılan bir kasa türüdür beyaz rengini de severim.

Evet içi geniş olduğu için bir sürü fana ihtiyaç duyuyorlar. Fakat Corsair için öyle bir sorun yok sanırsam. Yanında PSU'da varmış ihtiyacınız yoktur belki ama tek eksiği egzoz fanı diyebilirim. PC hocacı YouTube kanalında sık kullanılan bir kasa türüdür beyaz rengini de severim.

Corsair olanı alacagım buyuk ıhtimalle. 850 watt PSU da arıyordum zaten teşekkürler. Bu arada kaç mm kasa göremedim. Yani kart sığar değil mi eminiz :D

Ekran kartınız 32Cm 3 parmak boşluk kalıyor.
1734042010390.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı