Arkadaşlar merhaba soru sormayı bilmediğim iiçn buradan azıyorum konuya vakıf olanlar rica etsem bilgilendirebilimi beni durum şöyle yeni bir laptop aldım Excalibur G870 fabları ile ilgli bir problem yaşıyorum gerekenden fazla çalışıyorlar cihazı ilk açtığımda işlemci sıcaklığım 35-45 arası ama fanlarım 3500-4000 RPM ile çalııyor yani gerekenden çok fazla aynı işlemciye sahip Excalibur G770 cihazım var açılışta 35-45 derecede Max 2500RPM ile çalışıyor bu fan seside bir yerde sonra baş ağrıtıcı oluyor ama işin bir diğer garip kısmı örneğin CS ya da Valorant açtığımızı farz edelim normal olarak yük bindiği için ısınıyor ve fanlar otomatik olarak hızlanıyor ama oyunu kapatmamın üzerinden 1 saat dahi geçse fan çıktığı seviyede kalıyor bilgisayarı kökten kapatıp açınca düzeliyor ama oyun ya da başka bir şey açsam yine çıktığı sevyeden düşmüyor denediğim yollar kısaca format, fan sped, MSI fan programı yani aklıma gelen her yolu denedim ama bu fan sesinden bir türlü kurtulamadım yardımcı olurmusnuz.