RTX 3090 takaslamak mantıklı mı?

CarryLeMore

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, RTX3090'a sahibim, ancak sıkıldım gibi bir AMD mi veya 4000 serisi mi deneyimlesem diyorum. Hangi kart ile takaslanabilir, nasıl bir yol izlenebilir? (Gigabyte 3090 vision)

3090 saf güç olarak gayet iyi aslında. Eğer gerçekten sıkıldı iseniz 4080,4070 super falan gelir gibi. 4080 zor biraz.

Teşekkür ederim ben de biliyorum gayet güçlü olduğunu da farklı şeyler deneyimlemek istedim yeni DLSS veya AMD tarafı olsun. Üstüne ek bir masraf yapmayı çok istemiyorum 5000 serisine muhtemelen geçmem.

Bilgisayar donanımlarıyla duygusal bağlar kurmak gereksiz ve riskli olabilir. Hele ki; donanım düzgün çalışıyorsa. Kasa ya da bir parça bekleneni vermiyorsa değişim yapmakta fayda var.

Bilgisayar donanımlarıyla duygusal bağlar kurmak gereksiz ve riskli olabilir. Hele ki; donanım düzgün çalışıyorsa. Kasa ya da bir parça bekleneni vermiyorsa değişim yapmakta fayda var.

Hoşuma gitmeyen bir şeyler var ama ne çözemedim bunun testini ne diye yapabilirim nasıl bir araştırmaya girebilirim? FurMark 1080P'de 10289 score veriyor mesela.

Hoşuma gitmeyen bir şeyler var ama ne çözemedim bunun testini ne diye yapabilirim nasıl bir araştırmaya girebilirim? FurMark 1080P'de 10289 score veriyor mesela.
Test sonuçları çok düşükse sürücü gibi güncellemeler yapıldıktan sonra hala çok düşükse teknik servise yollanır. 'Ekran kartı ya da donanımdan sıkılmak' biraz garip geldi. Durmadan arıza çıkaranlar dışında pek duygu yaşatabilecek ekipman olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı