Uygun fiyata RTX 3090 Ti aldım arkadaş test için getirdiğinde kablosunun yanlış olduğunu fark ettim. Bayram sonrası yollarım dedi ama ben yine işimi güvenceye almak istiyorum resimdeki kablodan temin etmem lazım bilgisi olan varsa nereden alabilirim?
Uygun fiyata RTX 3090 Ti aldım arkadaş test için getirdiğinde kablosunun yanlış olduğunu fark ettim. Bayram sonrası yollarım dedi ama ben yine işimi güvenceye almak istiyorum resimdeki kablodan temin etmem lazım bilgisi olan varsa nereden alabilirim?
kartı elime alana kadar bende çok düşündüm taki üzerindeki jelatinleri sökünce bütün sorular bitti kafada 12VHPWR 8+8 olarak getirdi kabloyu denedim testleri yaptım ödemesini yaptım sonra kabloyu bulayım ne olur olmaz demeye başladım
Kartı elime alana kadar bende çok düşündüm taki üzerindeki jelatinleri sökünce bütün sorular bitti kafada 12VHPWR 8+8 olarak getirdi kabloyu denedim testleri yaptım ödemesini yaptım sonra kabloyu bulayım ne olur olmaz demeye başladım
Hayırlı olsun hocam bayağı iyi fiyata almışsınız. Ben kripto tam düşmeden önce 15'e ikinci el 3080 10GB aldım. Ne yapalım artık daha pahalıya almadığıma şükrediyorum.
Hayırlı olsun hocam bayağı iyi fiyata almışsınız. Ben kripto tam düşmeden önce 15'e ikinci el 3080 10GB aldım. Ne yapalım artık daha pahalıya almadığıma şükrediyorum.