RTX 3090 ve R5 7600X sistem ile OBS ve dahili NVIDIA kayıt özelliğinde performans çok fazla düşüyor

Jaymzie

Picopat
Yer
İzmir - Karşıyaka
Herkese selamlar güzel dostlarım!

Colorful RTX 3090, AMD R5 7600X, XPG 32 GB 2x16 GB DDR 5 6400 MHz, Corsair H150 360mm, MSI Pro B650M-A WIFI 1000 Watt PSU

Belirttiğim sistem özelliklerine -çok şükür ki- sahibim. Ancak bugün OBS ile kayıt almak istediğimde fark ettim ki kayıt -yayın değil- müthiş kasıyor. Ayrıca NVidia'nın kendi içinde sunmuş olduğu "Tekrar Oynat", "Kaydet" özelliklerinde de kayıt müthiş derecede kasıyor. 1 ay önceki NVidia 1660 Super kartımda mis gibi akan kayıt burada nanay oluyor. Oyun: Call Of Duty - Invasion modu. Ayrıca oyunda fps olarak DLSS açsam da 120 üzeri FPS'leri zor görüyorum. Bir şeyler mi yanlış?

Ayrıca bir de oyunlarda (Oyun skalası içinde farazi) 15 metre kadar uzaktaki oyuncuların kafalarında belli belirsiz bir kafa boyutu kadar daha bal peteğine benzer küçük kaplama ya da kenar yumuşatma sorununa benzer şeyler ile karşılaşıyorum.
Bu konuda ekstra bir bilgisi ya da daha orijinal fikir ya da bilgileri olan dostlar beni aydınlatırsa müthiş sevinirim.

Sürücüler ve Win11 güncel
Özellikle OBS hakkındaki bir çok video ve ayarları inceledim, 3060 sistemi olan adam bile 60K full HD kayıt ya da yayın açabiliyor ama bende neden olmuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı