RTX 3090 vs RTX 5060 Ti

Ya ben 5060 Ti alacağım o zaman yani anlamıs değilim saf güc benım ne işime yarar ben full oyun oynayacağım kafama göre takılacağım yani DLSS falan açmak görsel kaliteyide yükseltiyor ışın izleme falan 5060 Ti FPS acısından daha iyi o zaman yanlış anlamadıysam 3090 2 kat daha fazla FPS veriyor hep DLSS acıkken.

Yanlış bilgi
Ya ben 5060 Ti alacağım o zaman yani anlamıs değilim saf güc benım ne işime yarar ben full oyun oynayacağım kafama göre takılacağım yani DLSS falan açmak görsel kaliteyide yükseltiyor ışın izleme falan 5060 Ti FPS acısından daha iyi o zaman yanlış anlamadıysam 3090 2 kat daha fazla FPS veriyor hep DLSS acıkken.
3090 serisinde DLSS 4 yok.

DLSS falan açmak görsel kaliteyide yükseltiyor
Tam tersine düşürüyor. Yapay kare oluşturmanın neresi kaliteli? FPS yükselince akıcı geliyor sen de görüntünün kalitesi arttı zannediyorsun. Hassas kullanıcılar için DLSS kötü bir özellik.

Tam tersine düşürüyor. Yapay kare oluşturmanın neresi kaliteli? FPS yükselince akıcı geliyor sen de görüntünün kalitesi arttı zannediyorsun. Hassas kullanıcılar için DLSS kötü bir özellik.
arastırmamda baya vıdeolarına baktım dedığinin tam tersi daha kaliteli yapıyor biraz arastır yada direk yapay zekadan özetle

arastırmamda baya vıdeolarına baktım dedığinin tam tersi daha kaliteli yapıyor biraz arastır yada direk yapay zekadan özetle
Daha kaliteli falan yapmıyor o bilgiyi nereden aldınız?
Yapay kare oluşturmanın neresi daha kaliteli? Son sürümlerle biraz daha önü açılan bir teknoloji ancak aslında verdiği çözünürlük farklı.

Önceki mesajımda FG’yi desteklemediğini aslında belirtmek istemiştim bu arada ancak DLSS4 yazdığım için uyarı yedim.

5060 Ti çok kötü.

Desktop Screenshot 2025.05.14 - 17.49.19.07.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5060 Ti çok kötü.

Eki Görüntüle 2490712

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O saf güç bir de DLSS 4 ve bir de yeni çıkan bir şey vardı ismini unuttum onu aç FPS uçuyor PC hocasından baktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı