Gereği yok, geçeceksen 5000 serisini bekle.İyi aksamlar herkese, elimde şu an RTX 3090 var. Yeni nesil kartlara şu an için geçilmeli mi RTX 4070 Ti gibi yoksa elimde ki mevcut kartla devam edilmeli mi?
Gereği yok, geçeceksen 5000 serisini bekle.İyi aksamlar herkese, elimde şu an RTX 3090 var. Yeni nesil kartlara şu an için geçilmeli mi RTX 4070 Ti gibi yoksa elimde ki mevcut kartla devam edilmeli mi?
3090'dan geçmeye gerek yok. Kaldı ki DLSS için modlar var, onlarla 3000 serisinde de kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Gereksiz bir upgrade olur. 5000 serisi 2024 sonunda çıkış yapacak. Beklemek en mantıklısı. Ayrıca upgrade yapılacaksa en azından 5080 almak gerekir diye düşünüyorum. 4070 Ti yersiz olur. 3090 zaten güçlü bir kart.5000 serisinin en azından 1 senesi var daha. DLSS3 için geçilir bu arada. 4070Ti performans olarakta iyi benim bildiğim.
Hem aynı performansta kart almış olursunuz hem vram'inizi yarıya indirmiş olursunuz hemde üstüne para vermiş olursunuz. Geçmeyin. Frame generation istiyorsanız fsr 3.0 modları ile yapabilirsiniz 3090'daİyi aksamlar herkese, elimde şu an RTX 3090 var. Yeni nesil kartlara şu an için geçilmeli mi RTX 4070 Ti gibi yoksa elimde ki mevcut kartla devam edilmeli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.