Ula nVidia, GTX16 serisini nerdeyse 6 sene üretip en krallardan olan 4070Ti ile 4080'i neden 1-2 sene sonra durduruyorsun ?Bu iki kartın üretimi duruluyormuş. Demek ki super modellerini bu şekilde bize satacaklar. Sevdiğim 2 karttır bunlar. Ömürleri az oldu. Ah ulan NVIDIA...
Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
Xperia Z serisi gibi olacak. Ben 2013'te Xperia Z aldım 6 ay sonra adamlar biz Z1 çıkarıyoz dediler. 3 sene sonrada yazılım desteği puf oldu zaten.E bu adamlar böyle yılda 2-3 ekran kartı modeli duyurursa kartlar çok çabuk eskir.
RX 6700 XT kullanıyorum ama sanki 1050 Ti kullanıyormuş gibi geride hissediyorum.
Saçma sapan iş yaptılar. Super kartları satacağız diye en iyi modellerini rafa kaldırdılar.Xperia Z serisi gibi olacak. Ben 2013'te Xperia Z aldım 6 ay sonra adamlar biz Z1 çıkarıyoz dediler. 3 sene sonrada yazılım desteği puf oldu zaten.
Ağabey bak bu 4080 Zuper. Bunu zenfidya 10 bin daha pahalıya satıyo. ABD'ye daha ucuz (!)Aynı fiyata hatta birazcık ucuza daha iyisini çıkarıyorlar işte. Normalde aynı fiyat ama buraya gelince ne olur bilemiyoruz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.