RTX 40 Super serisinin çıkmasıyla RTX 4070TI ve 4080 EOL (Artık üretilmeyecek) durumuna geldi

@kino
@T21

Alalı 2 hafta anca oldu 45 bine çıkmış en düşük fiyat aralığına. Evet haklısınız.

Son düzenleme:
Ula nVidia, GTX16 serisini nerdeyse 6 sene üretip en krallardan olan 4070Ti ile 4080'i neden 1-2 sene sonra durduruyorsun ?
Akıl işi değil yaptıkları.

Son düzenleme:
E bu adamlar böyle yılda 2-3 ekran kartı modeli duyurursa kartlar çok çabuk eskir.

RX 6700 XT kullanıyorum ama sanki 1050 Ti kullanıyormuş gibi geride hissediyorum.

E bu adamlar böyle yılda 2-3 ekran kartı modeli duyurursa kartlar çok çabuk eskir.

RX 6700 XT kullanıyorum ama sanki 1050 Ti kullanıyormuş gibi geride hissediyorum.
Xperia Z serisi gibi olacak. Ben 2013'te Xperia Z aldım 6 ay sonra adamlar biz Z1 çıkarıyoz dediler. 3 sene sonrada yazılım desteği puf oldu zaten.

Aynı fiyata hatta birazcık ucuza daha iyisini çıkarıyorlar işte. Normalde aynı fiyat ama buraya gelince ne olur bilemiyoruz

Aynı fiyata hatta birazcık ucuza daha iyisini çıkarıyorlar işte. Normalde aynı fiyat ama buraya gelince ne olur bilemiyoruz
Ağabey bak bu 4080 Zuper. Bunu zenfidya 10 bin daha pahalıya satıyo. ABD'ye daha ucuz (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…