Oyun RTX 4050 cihazda düşük FPS

Yasarerel61

Centipat
Daha fazla  
Efendiler selam elimde ASUS TUF Gaming A15 FU507'nu 16 GB RAM 1TB SSD Ryzen7 7735HS NVIDIA RTX 4050 bilgisayar var, ama Steam'den indirilen basit bir oyunda bile kasıyor bunun nedenini merak ettim.

Driverlaru asus un sitesinden yükledim ama tam oldumu bilmiyorum onun için kontrol edebileceğim uygulama varda onu da önerebilirsiniz

Mesela beamng drive oyununda çok rahatça ultra grafikler de 100 fps alabiliyorum ama mudrunner gibi basit bir oyunda 10 fps bile göremiyorum

Armoury Crate programı yüklü mü?

Oyunların RTX 4050 ile çalıştığına eminsiniz değil mi?
Dahili GPU'yu kullanmıyor yani?

Emin değilim dediğiniz olabilir buna bakabileceğim bir yer var mı?

Armoury Crate programı yüklü mü?
Hayır yüklü değil nerden yükleyebilirim referans link var mıdır

Ayrıca windows ayarlardan nvidia ayarlardan yüksek performans yapmam halinde bile revenfiel gibi basit bir oyun 4 fps veriyor çok saçma bu

Son düzenleme:
Emin değilim dediğiniz olabilir buna bakabileceğim bir yer var mı?

Hayır yüklü değil nereden yükleyebilirim referans link var mıdır?

Ayrıca Windows ayarlardan NVIDIA ayarlardan yüksek performans yapmam halinde bile revenfiel gibi basit bir oyun 4 FPS veriyor çok saçma bu.

Cihazın bütün fan kontrolü ve performans modlarını dengeli kullanmak için aşırı önemli bir program.

Son düzenleme:
3 seferdir deniyorum hala kurulmadı.

Microsoft Store'dan indirdim şimdi ne gibi bir değişiklik yapmam gerekiyor daha iyi FPS alabilmek için.

1684087740454.png

Turbo'ya al yeterli olacaktır.

Ekran kartı sürücü güncellemeleri için de GeForce Experience yüklemen lazım sürekli güncel sürücüyü oradan takip etmelisin.

Eki Görüntüle 1779273

Turbo'ya al yeterli olacaktır.

Ekran kartı sürücü güncellemeleri için de GeForce Experience yüklemen lazım sürekli güncel sürücüyü oradan takip etmelisin.

GeForce Experience yüklü sürücü güncel, bu kısmı da BIOS'u açıp kapttım sonra yan taraftan ekran GPU sunu AMD'den NVIDIA'ya aldım bu dediğini de yaparsam bilgisayar uçacak kdmdms ama deneyceğim. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı