Yapcak bir şey yok. Bilgisayarınızın yanmasına göz yumacaksınız. Undervolt yaparak bilgisayarın daha yüksek frekanslarda stabil kalmasını sağlayabilirsiniz ancak.
Bilgisayarın en arkası 5-7cm yukarı kaldır. OMEN Gaming Hub üzerinden de oyun oynarken fanı maksimuma çıkar. Ortalama 10-15 derece fark eder. CPU'da çok fazla kısıtlanmaz.
Yapacak bir şey yok. Bilgisayarınızın yanmasına göz yumacaksınız. Undervolt yaparak bilgisayarın daha yüksek frekanslarda stabil kalmasını sağlayabilirsiniz ancak.
Yapacak bir şey yok diye bir şey yok. Laptap yersen biraz yüksekte durabilir. Turbo Boost kapatılabilir. Termal macun yenilenebilir, fanlar temizlenebilir. Son olarak undervolt yapılabilir.
Hepinize teşekkür ederim fakat sorunum bu değil. Herhangi bir oyunda ısınma yaşamıyorum. Laptop kendini iyi soğutuyor diğer oyunlarda. Stand üzerinde duruyor zaten. Bu sorunu sadece NFS Heat oynarken yaşıyorum.
Hepinize teşekkür ederim fakat sorunum bu değil. Herhangi bir oyunda ısınma yaşamıyorum. Laptop kendini iyi soğutuyor diğer oyunlarda. Stand üzerinde duruyor zaten. Bu sorunu sadece NFS Heat oynarken yaşıyorum.
Sorun doğrudan oyunla alakalı değil. Bu oyun daha çok sistem kaynağı harcıyor olabilir. CPU ve GPU kullanımını sınırlaman sorunu çözebilir. Ölçümü de OMEN Gaming Hub üzerinden yap. Diğer programlar ara sıra sapıtıyor.