RTX 4050 laptop alınır mı?

HP markasını pek bilmiyorum. Acer daha kaliteli geliyor bu yüzden Acer, ASUS modellerine baktım hep. Sizce HP kalite olarak nasıl? Bundan önce Monster tecrübem oldu onun gibi kötü olsun istemem.

HP kalitesi iyi hocam Acer parmak izi yapıyor. Özneldir ama HP Victus 16'nın kasası Acera göre daha sağlam geldi bana.

Acer, ASUS fotolarda daha güzel duruyor biraz ona aldanıyorum sanırım.

ASUS

HP

İki bilgisayar arasında fark var mı? Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Not: ASUS 140 watt, HP 120 watt.

ASUS ısınıyor hocam bende ASUS vs HP diye bir konu açtım orada bayağı bir inceledik bu durumu özetlersek ASUS TUF alt kapağındaki fan deliklerinin yetersiz olduğu düşüncesindeyim HP daha soğuk çalışıyor.

Hocam asusun watt değeri 115+25 ve mux özelliği varmış ayrıca ekran kalitesi olarak daha iyi anladığım kadarıyla. HP'ye göre artıları bunlar. Tek eksisi ısınması gibi gözüküyor. O konudada internetten izlediğim incelemelere göre max 10 derece oluşuyor oda maksimum. Bu artı eksilere göre asus daha ön plana çıkıyor. Ama emin olamıyorum HP'nin bazı inceleme videolarında asustan daha iyi performans(4-9fps) gösteriyor gibi.

Hocam ASUS'un watt değeri 115+25 ve MUX özelliği varmış ayrıca ekran kalitesi olarak daha iyi anladığım kadarıyla. HP'ye göre artıları bunlar. Tek eksisi ısınması gibi gözüküyor. O konuda da internetten izlediğim incelemelere göre Max 10 derece oluşuyor oda maksimum. Bu artı eksilere göre ASUS daha ön plana çıkıyor. Ama emin olamıyorum HP'nin bazı inceleme videolarında ASUS'tan daha iyi performans(4-9FPS) gösteriyor gibi.

120 watt HP Victus MUX özelliği HP de de mevcuttur. Evet ekran kalitesi biraz tartışmalı HP'nin bence Max 10 derece deyip gecmeyin Victus tercih edin bende öyle yapacağım tabii karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı