RTX 4050 laptop önerisi

Bütçe
26k
İstersem 33 olur ama gerek duymuyorum oynadığım oyunlar ağır değil zaten babam sıcak bakmıyor Acer'e ondan burayada sordum elimde kalırsa sen istedin der ayvayı yerim.

Yanlış yazmış hocam Acer'in sitesinde 140W diyor.

O dediği işlemcinin wattı.

Sitesinde wattı nerede yazıyor ben bulamadım.

Hocam şu yanma olayından bahsediyorum yeni kasasındada var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Isınma sorunu yok. Fabrikasyon gelen macunu dandik olmasına rağmen gayet iyi iş çıkartıyor.

Hocam alınır mı? Bilemedim servisinin hiç iyi olmadığını söylüyorlar bir de anakart sorunu var kararsız kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam alınır mı? Bilemedim servisinin hiç iyi olmadığını söylüyorlar bir de anakart sorunu var kararsız kaldım.

Kronik olduğunu düşünmüyorum, bir çok Nitro kullanıcısı var hiç böyle bir şey demediler.

Ben de cihaz alma sürecinden geçtim, çok araştırırsan her cihaz hakkında sorun bulur kafayı yeme noktasına gelirsin artık. 2 ayda 6-7k mesaj attım foruma cihaz alacağım için. Foruma sor geç, çok takma. 14 gün iade hakkın da var deneyimle cihazı.

Dostum yanlış yapıyorsun Trendyol'daki satılan model bu wattı belli değil. Satıcı doğru söylüyor ben olsam bunu almazdım. Nitro 5 Intel - AN515-58-52KA Teknik Özellikler | Oyun Dizüstü Bilgisayarı | Acer Türkiye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı