RTX 4050 laptopa termal macun önerisi

Öyle doğru söylüyorsun aslında grizzly 5.5 gram var onu alacağım kafama yattı ne diyorsun sence. https://www.hepsiburada.com/thermal...ansli-termal-macun-tg-k-015-r-pm-HB00000YSFA8

Bütçe varsa alınır tabii ki onda sıkıntı yok.

Ha ama şunu belirteyim 4 gr MX 6 300 lira civarı iken 5.5 gram Kryonaut gördüğün gibi 800 lira. Gramları 5.5 gibi düşünsek 400 lira daha pahalı o kadar değdirecek bir fark olmaz MX-6 ya göre.

Ben bütçen varsa tavsiye ederim yani 800 lira vermeye çok değer mi orası sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe varsa alınır tabii ki onda sıkıntı yok.

Ha ama şunu belirteyim 4 gr MX 6 300 lira civarı iken 5.5 gram Kryonaut gördüğün gibi 800 lira. Gramları 5.5 gibi düşünsek 400 lira daha pahalı o kadar değdirecek bir fark olmaz MX-6 ya göre.

Ben bütçen varsa tavsiye ederim yani 800 lira vermeye çok değer mi orası sana kalmış.

Peki sublimasyon bandını da süreyim mi etrafına pumpout için yoksa gerek yok mu dersin genelde sıvı metal için yaparlar ama ekstra bir işe yarar mı onu çözemedim.

Öyle doğru söylüyorsun aslında grizzly 5.5 gram var onu alacağım kafama yattı ne diyorsun sence. https://www.hepsiburada.com/thermal...ansli-termal-macun-tg-k-015-r-pm-HB00000YSFA8

Bir de ekran kartı ve işlemciye kaç gram sürmem lazım benim bildiğim 1 gram en baba 1.5 gram yüzeyi normal kaplayacak şekilde bazıları da ince sürmen gerekiyor diyor ben hangisini yapayım.
Hocam orası ayrı bir konu şimdi. X şeklinde süren var, komple yayan var onunla ilgili bile tonla video var.

How to apply thermal paste in the most efficient way diye youtube da aratıp bakabilirsin. Ben genelde laptop için yayarak kullanıyorum bezelye tanesi kadar sürüp. Bazıları ortaya bezelye boyutu kadar bırakıp üstüne soğutma bloğunu koyuyor değişiyor yani.

Peki sublimasyon bandını da süreyim mi etrafına pumpout için yoksa gerek yok mu dersin genelde sıvı metal için yaparlar ama ekstra bir işe yarar mı onu çözemedim.
Sıvı metal değil zaten kryonaut o conductanout mu ne modeli var o sıvı metal diye biliyorum. Bantları kullanmana gerek yok bir sorun olmaz.

Hocam orası ayrı bir konu şimdi. X şeklinde süren var, komple yayan var onunla ilgili bile tonla video var.

How to apply thermal paste in the most efficient way diye YouTube'da aratıp bakabilirsin. Ben genelde laptop için yayarak kullanıyorum bezelye tanesi kadar sürüp. Bazıları ortaya bezelye boyutu kadar bırakıp üstüne soğutma bloğunu koyuyor değişiyor yani.

Sıvı metal değil zaten Kryonaut o conductanout mu ne modeli var o sıvı metal diye biliyorum. Bantları kullanmana gerek yok bir sorun olmaz.

Tamamdır teşekkür ederim bu arada zaman ayırdığın için.

Hocam yorumlarda bazıları kötü falan demiş, onlar neden dolayı söylemişlerdir sizce? İyi bildiğiniz için soruyorum.

Hocam yorumlarda bazıları kötü falan demiş, onlar neden dolayı söylemişlerdir sizce? İyi bildiğiniz için soruyorum.

Onlar bu kadar katı bir macun görmedikleri için öyle diyorlar, hatalı sanıyorlar. Bu macunun zaten olayı viskozite olarak yüksek olması ve pump out yapmaması. Ucuz macunlar daha akışkan oluyor, alıştıkları macun onlar.

Onlar bu kadar katı bir macun görmedikleri için öyle diyorlar, hatalı sanıyorlar. Bu macunun zaten olayı viskozite olarak yüksek olması ve pump out yapmaması. Ucuz macunlar daha akışkan oluyor, alıştıkları macun onlar.

Anladım peki hocam sürerken nasıl süreyim yani ince mi süreyim yoksa normal mi? Sert bir yapıda olacağı için hangi şeylere dikkat edeyim yoksa normal süreyim mi ve ideali kaç gram? Örneğin işlemci ve ekran kartı için birer gram yeterli mi?

Anladım peki hocam sürerken nasıl süreyim yani ince mi süreyim yoksa normal mi? Sert bir yapıda olacağı için hangi şeylere dikkat edeyim yoksa normal süreyim mi ve ideali kaç gram? Örneğin işlemci ve ekran kartı için birer gram yeterli mi?

Gramı sıkarken anlayamazsınız ve 2gr macun ile 2-3 kez hem CPU hem GPU bakımı yapabilirsiniz. Tedarikçi firmanın sürüş rehberi mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gramı sıkarken anlayamazsınız ve 2gr macun ile 2-3 kez hem CPU hem GPU bakımı yapabilirsiniz. Tedarikçi firmanın sürüş rehberi mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok teşekkür ederim usta vallahi kral adamsın ya.

Ustam satıcı ile konuştum lansmana özel yeni Carbon fiber ürün çıkarmışlar hem daha ucuz hem daha kaliteli diye sıcakken sıvılaşıp soğudukça eski haline geliyor dendi, nasıl sence bakar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı