kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #11 Lejant dedi: Ustam 4050 ekran kartı yerine dahili ekran kartını kullanıyor. Minecraft ı 4050 yi görecek şekilde ayarla Genişletmek için tıkla... Lejant dedi: Video attım ordaki adımları yaparsan görecektir. Görmesse yardımcı olmaya çalışacam. Genişletmek için tıkla... Bende orijinal MC yok neyi secicem orada
Lejant dedi: Ustam 4050 ekran kartı yerine dahili ekran kartını kullanıyor. Minecraft ı 4050 yi görecek şekilde ayarla Genişletmek için tıkla... Lejant dedi: Video attım ordaki adımları yaparsan görecektir. Görmesse yardımcı olmaya çalışacam. Genişletmek için tıkla... Bende orijinal MC yok neyi secicem orada
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.791 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #12 kayra1625 dedi: Bende orijinal MC yok neyi secicem orada Genişletmek için tıkla... Launcher adı nedir? TL mi yoksa Legacy mi?
kayra1625 dedi: Bende orijinal MC yok neyi secicem orada Genişletmek için tıkla... Launcher adı nedir? TL mi yoksa Legacy mi?
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #13 tereyagburak dedi: Hocam benim bir rehberim vardı yayından kaldırıldı galiba orada anlatmıştım. Arkadaş crackli kullanıyor ise daha kolay. Orijinalde bulamaması garip... Genişletmek için tıkla... Benimkisi crack nasıl ayarlicani atar misin?
tereyagburak dedi: Hocam benim bir rehberim vardı yayından kaldırıldı galiba orada anlatmıştım. Arkadaş crackli kullanıyor ise daha kolay. Orijinalde bulamaması garip... Genişletmek için tıkla... Benimkisi crack nasıl ayarlicani atar misin?
Lejant Hectopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 66 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX * İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz * Ekran Kartı: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM * Ram: Geil Evo Spear (2x8 GB) 3200 MHz CL16 GASB416GB3200C16BDC DDR4 * Soğutucu: Dark Freezer X90 DKCCX90 Kule Tipi * Güç Kaynağı: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W * SSD: Kodak Sata3 SSD 512GB 550MB/s - 510MB/s * Kasa: Vento VG07F Cinsiyet Erkek Meslek Mechanical Engineering 9 Mart 2024 #14 kayra1625 dedi: Bende orijinal MC yok neyi secicem orada Genişletmek için tıkla... Ben korsan kullanmadığım için tam birşey diyemem ama bir video daha atam belki olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 9 Mart 2024
kayra1625 dedi: Bende orijinal MC yok neyi secicem orada Genişletmek için tıkla... Ben korsan kullanmadığım için tam birşey diyemem ama bir video daha atam belki olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #15 tereyagburak dedi: Launcher adı nedir? TL mi yoksa Legacy mi? Genişletmek için tıkla... TL Launcher
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.791 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #16 kayra1625 dedi: TL Launcher Genişletmek için tıkla... Crackli program olduğu için destek/link veremiyoruz ama Youtube' da şu şekilde arama yapıp bulabilirsiniz. https://www.youtube.com/results?search_query=dedicated+GPU+in+Minecraft
kayra1625 dedi: TL Launcher Genişletmek için tıkla... Crackli program olduğu için destek/link veremiyoruz ama Youtube' da şu şekilde arama yapıp bulabilirsiniz. https://www.youtube.com/results?search_query=dedicated+GPU+in+Minecraft
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #17 Lejant dedi: Ben korsan kullanmadığım için tam bir şey diyemem ama bir video daha atam belki olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok jawawi bulamıyorum
Lejant dedi: Ben korsan kullanmadığım için tam bir şey diyemem ama bir video daha atam belki olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok jawawi bulamıyorum
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.791 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #18 kayra1625 dedi: Yok jawawi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Başka bir Launcher deneyin o zaman. Şu an kullandığınız launcherın atasını mesela.
kayra1625 dedi: Yok jawawi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Başka bir Launcher deneyin o zaman. Şu an kullandığınız launcherın atasını mesela.
Lejant Hectopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 66 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX * İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz * Ekran Kartı: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM * Ram: Geil Evo Spear (2x8 GB) 3200 MHz CL16 GASB416GB3200C16BDC DDR4 * Soğutucu: Dark Freezer X90 DKCCX90 Kule Tipi * Güç Kaynağı: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W * SSD: Kodak Sata3 SSD 512GB 550MB/s - 510MB/s * Kasa: Vento VG07F Cinsiyet Erkek Meslek Mechanical Engineering 9 Mart 2024 #19 kayra1625 dedi: Yok jawawi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Ustam en iyisi görev yöneticisinden oyun açıkken "Ayrıntılar" kısmından ara. Jawaw.exe ordan bulman daha kolay olur.
kayra1625 dedi: Yok jawawi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Ustam en iyisi görev yöneticisinden oyun açıkken "Ayrıntılar" kısmından ara. Jawaw.exe ordan bulman daha kolay olur.
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #20 Lejant dedi: Ustam en iyisi görev yöneticisinden oyun açıkken "Ayrıntılar" kısmından ara. Jawaw.exe ordan bulman daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine aynı herşey shaderi kapattım oyun 350 500 FPS arası gidip geliyor shader da sıkıntı var sanırım
Lejant dedi: Ustam en iyisi görev yöneticisinden oyun açıkken "Ayrıntılar" kısmından ara. Jawaw.exe ordan bulman daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine aynı herşey shaderi kapattım oyun 350 500 FPS arası gidip geliyor shader da sıkıntı var sanırım