Hocam FSR ve DLSS'nin DLL dosyalarını güncelleyip Shader Cache temizleyip denedim ne hikmetse süresi belli değil DLSS FG ile oynarken DLSS FG etkin gözüküp kullanmıyor. DLSS FG devre dışı bırakma ile etkin aynı şekilde FPS veriyor, oyundan gir/çık yapınca düzelip tekrar aynı sorun başlıyor. AMD FSR 3.1 FG ile bir sorun yaşamıyorum. Bu soruna benzer God of War oyununda vardı, FSR 3.0 FG ile bitirmiştim oyunu. NVIDIA kart kullanıyorum NVIDIA DLSS FG doğru çalışmıyor. RTX ile oynayamadığım oyunu şimdi AMD FSR FG ile 60FPS altına düşmeden 200FPS'e kadar yüksek ayarda sorunsuz oynuyorum. NVIDIA DLSS ile oynayınca GPU kullanım %90 üzerinde 60W ve CPU kullanımı %30-40 arasında olup 33W kullanıyor. FSR geçince GPU kullanımı %99 olup 65-70W ve CPU %40-70 ortalama %45 genelde 45-50W güç tüketiyor. FSR 3.1. 4 ve AMD FG ile FPS çok daha iyi kalitede oynuyorum. GPU 60 derece altında, CPU 80 derece altında ortalama 70 derecede diyebilirim. MEM ve GPU'nun CPU en yüksek hızlarda sorunsuz çalışmaktadır.