Yakın zamanda Unreal Engine 5.5.4'ü indirdim ve uygulamayı açtım. Thirdperson karakterinin Blueprint'ine girdim. Ancak, herhangi bir kod yazmak için Blueprint'e sağ tıkladığımda veya yan menüden herhangi bir ayar düğmesine bastığımda kısacası Blueprint'i sağa sola kaydırmak dışında bir işlem yaptığımda bilgisayar donmaya başlıyor.
Mouse, takılarak hareket ediyor ve bilgisayardan gelen ses bozulup kesik kesik çıkmaya başlıyor. Blueprint kod menüsünü kapattığımda ise her şey normale dönüyor.
Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum, ancak yine de özelliklerimi aşağıya yazıyorum:
Bu sorunun neden kaynaklandığını anlayamıyorum. Derslerim için Unreal Engine'in düzgün çalışması önemli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mouse, takılarak hareket ediyor ve bilgisayardan gelen ses bozulup kesik kesik çıkmaya başlıyor. Blueprint kod menüsünü kapattığımda ise her şey normale dönüyor.
Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum, ancak yine de özelliklerimi aşağıya yazıyorum:
- cihaz: Acer Nitro.
- işlemci: AMD Ryzen 5 7535HS.
- ekran kartı: AMD Radeon 660M & RTX 4050 (overclocklu)
- RAM: 32 GB DDR5 4800MHz (sonradan 16 GB ekledim)
Bu sorunun neden kaynaklandığını anlayamıyorum. Derslerim için Unreal Engine'in düzgün çalışması önemli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.