RTX 4050 R7-7435HS Valorant'ta 300 FPS oynatıyor

mami kaya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şubatta Lenovo LOQ aldım 4050 ve Ryzen7 7435HS var sanırım ama şarj takılı için bile 300 civarı FPS alıyorum. Valorant'ta arkadaşımda gördüm donanım olarak benden daha düşük bir cihazı olmasına rağmen 500 550 arası alıyor. Ne yapabilirim bu FPS değerini yükseltmek için? En basit şekilde anlatırsanız aşırı anladığım bir konu değil ama en azından cihazımı tam verimle kullanmak istiyorum.

Kanka belki normal bir cihazla evet ama arkadaşımın kesinlikle bu kadar güclü olmayan bir masaüstü var ve benim neredeyse 2 katımı alıyorsa bir sorun vardır mubtemelen

Arkadaşının sistemini tahmin mi ediyoruz? Ayrıca masaüstü sistemler genel olarak laptoplardan daha güçlü.

Kanka belki normal bir cihazla evet ama arkadaşımın kesinlikle bu kadar güclü olmayan bir masaüstü var ve benim neredeyse 2 katımı alıyorsa bir sorun vardır mubtemelen.

Sende sorun yok. Laptoplar hiçbir şekilde FPS'in yüksek olduğu CPU'ya yüklenen oyunlarda masaüstüler kadar verimli değil. Çözümü de yok maalesef. Arkadaşının bilgisayarının seninkinden kötü olması kıstas değil. Laptopu laptopla kıyaslarsın.

Bende de Lenovo LOQ var RTX 4060 R7 7435HS 12 GB RAM Valorant'ta 150 160 FPS veriyor bazen 130'a kadar düşüyor sen nasıl o kadar yüksek FPS alabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı