RTX 4050 vs RTX 4060

4050 fena olmayan bir mobil karttır

Mobil olduğunu bilen birinin cevap vermesi iyi olmuş 😀

Acer Nitro v 15 13.nesil Core i5 13420H-32 GB RAM-1TB SSD-6 GB RTX4050 -15-6inc-FreeDOS

Hocam, bu cihazı bir ara gözüme kestirdim ama pek bir şey bulamadım hakkında. He bir de unutmadan, en başta Excalibur almayı düşünüyordum (G870), ama olumsuz yorumlar okudum ve bu durum beni biraz itti. O yüzden ASUS'ya da daha kaliteli yani F/P cihazlar bakıyorum. 32 GB RAM, 1TB SSD, 4060 ekran kartı hani bu düzeyde cihazlar.

Monster'dan uzak dur sakın alayım deme. Modelleri çok sorunlu oluyor. Yukarıda arkadaşın attığı Acer Nitro gayet güzel bir cihaz onu alsan daha iyi olur.
 
Mobil olduğunu bilen birinin cevap vermesi iyi olmuş 😀



Monster'dan uzak dur sakın alayım deme. Modelleri çok sorunlu oluyor. Yukarıda arkadaşın attığı Acer Nitro gayet güzel bir cihaz onu alsan daha iyi olur.
Hocam, arkadaşın belirttiği cihazın yorumlarını okudum ve gayet tatmin edici geldi bana. İlerleyen zamanlarda ek bir 16GB RAM ile 32'ye çıkartıp yoluma devam edebilirim diye düşünüyorum. Bir de ben de marka korkusu vardı hocam, Asus harici bana göre iyi değil gibi bir algım vardı, ama tabularımı yıktım sanırsam.
 
Hocam, arkadaşın belirttiği cihazın yorumlarını okudum ve gayet tatmin edici geldi bana. İlerleyen zamanlarda ek bir 16 GB RAM ile 32'ye çıkartıp yoluma devam edebilirim diye düşünüyorum. Bir de ben de marka korkusu vardı hocam, ASUS harici bana göre iyi değil gibi bir algım vardı, ama tabularımı yıktım sanırsam.

İyi olmuş hocam. Laptoplarda Acer Nitro serisi mükemmel.
 
Çünkü aman aman farklar var. İki grafik birimini de yanyana koyduğunda CUDA çekirdeği, VRAM ve işleme ünitesi miktarı farkları bağırıyor.

Bir oyunda %5 fark olur, diğerinde %30. O yüzden daha iyi karta ne zaman ihtiyaç duyacağını bilemezsin. 50 serisi kartlar çoğu zaman pişman eder.
 
Acer Nitro V 15 13.nesil Core I5 13420H-32GB Ram-1tb Ssd-6gb RTX4050 -15-6inc-Freedos

Hocam, bu cihazı bir ara gözüme kestirdim ama pek bir şey bulamadım hakkında. He bir de unutmadan, en başta Excalibur almayı düşünüyordum (G870), ama olumsuz yorumlar okudum ve bu durum beni biraz itti. O yüzden Asus ya da daha kaliteli yani F/P cihazlar bakıyorum. 32GB RAM, 1TB SSD, 4060 ekran kartı hani bu düzeyde cihazlar.
Kötü cihaz, Nitro 16 tercih edin.


 
Çünkü aman aman farklar var. İki grafik birimini de yan yana koyduğunda CUDA çekirdeği, VRAM ve işleme ünitesi miktarı farkları bağırıyor.

Bir oyunda %5 fark olur, diğerinde %30. o yüzden daha iyi karta ne zaman ihtiyaç duyacağını bilemezsin. 50 serisi kartlar çoğu zaman pişman eder.

RTX 4060 ile devam edeceğim hocam yoluma sağ olun uyarılarınız için.

Kötü cihaz, Nitro 16 tercih edin.


Kesin karar kıldım hocam Nitro 16'da bir iki gün içerisinde alacağım.
Teşekkürler yardımlarınız için.
 
Kötü cihaz, Nitro 16 tercih edin.


cihazı kullandınmı dostum kötü diyorsunda
 

Yeni konular

Geri
Yukarı