Turbo Boost işlemci Max durumunu 99 yaparak kapatabilir miyim?
Hocam ben alalı yaklaşık 1.5 ay oldu, şimdiye kadar ne temizlik ne ekstra fan hiçbir şey yapmadım. Yaptigim tek ayar güç modlarini kaliteye çekip fanı max güce ayarlamak oldu. Max güç derken, her zaman maxta olmuyor tabiki sadece cihaz isininca fazladan güç veriyor fanlara.Hocam cs 2 de bende bu sıcaklıkları almak istiyorum var mı taktik
Anlık 92 görmüş. Ortalama 86 derece gibi. AYrıca CS2 CSGO gibi değil sömürüyor sistemi.Laptopum CS 2 de 92 dreceyi görüyor. Bu normal mi arkadaşlar? Fazla sistem isteyen oyunda değil. Maksimum kısmında 92 derece yazdığını görebilirsiniz.
i5 12500H.
RTX4050.
16 GB RAM.
Laptop kral bu benim masaüstü işlemci bile 90 derece Turbo Boost açıkken.
Senin masaüstü sıcak çalışıyor. Laptoplarda bile 85 derece üstü sağlıklı değil.
Anlık 92 olduğu için olabilir, silip tekrar yükleyeceğim eski sürümünü yükleyebilirim belkiFanınız sıcaklığa göre doğru çalışmıyor 92 derece olduğunda 5000 RPM civarına yükselmesi gerekir. Uygulamayı silip yükleyin eğer düzelmezse fan ayarını performans veya turboda kullanın fan sesi fazla olacaktır ama daha serin çalışır.
Yani sorun olmaz mı diyorsun hocamAnlık 92 görmüş. Ortalama 86 derece gibi. AYrıca CS2 CSGO gibi değil sömürüyor sistemi.
Hocam 3050'li sistemde yüksek ayarlarda 65 ila 75 derece arası sicaklik aliyorum. Laptop bile olsa birakin 92'yi 82 bile hiç normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.