RTX 4060 8 GB alınır mı?

Bütçe
45000

Yaminokami

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar almak istiyorum ve hem bütçemi zorlamadan çoğu oyunda 60 - 90 FPS arlığında alayım istiyorum. Aradığım fiyat bandında ve NVIDIA kalitesiyle güzel bir seçim olacağını düşünüyorum fakat forumlarda okuduklarımda herkes RX önermiş ama benim sadece VRAM'e ihtiyacım yok ben yazılım desteği ve özellik istiyorum, fikir verirseniz sevinirim. Bu arada bütçemi Max 45K'ya çıkarabilirim bütün sistem için ve almayı düşündüğüm işlemci de R5 7600 ya da 7500F olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörüm var gayet güzel bu yaz aldım. Genelde hikayeli oyunlar oynayacağım onlardada 70 80 FPS alsam yeter rekabetçi oyunlardan çekilmek istiyorum ve evet hazır sistem alabilirim ama hazır sistemlere pek güvenmiyorum önerebileceğiniz bir site var mı siteler hakkında bozuk ürün satıyor gibi dedikodular var yoksa hepsine baktım.

Son düzenleme:
Monitörüm var gayet güzel bu yaz aldım. Genelde hikayeli oyunlar oynayacağım onlardada 70 80 FPS alsam yeter rekabetçi oyunlardan çekilmek istiyorum ve evet hazır sistem alabilirim ama hazır sistemlere pek güvenmiyorum önerebileceğiniz bir site var mı siteler hakkında bozuk ürün satıyor gibi dedikodular var yoksa hepsine baktım.
Ben hazır sistemi de kule soğutucuyu da gaminggenden aldım hiçbir problem yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı