RTX 4060 8 GB alınır mı?

Ben 2 GB GT730 8 GB RAM ile toplam 15 kez bitirdim şunları MW4, MW2, MW3, BO1, BO2 ve 0 drop, 0 kasma, 0takılma. Sen nasıl 3060 8 GB'la rahat edemiyorsun anlamadım grafiklerde. Orta ortanın üstü.
Her oyuna yetmiyor çünkü. Ds remake gibi oyunları orta ayarlarda ancak oynatıyor. Modern oyunlar için 1080p'de en yüksek grafiklerde yetmiyor.

RX 60xx serisi sıfır olarak alınmaz. Şu haliyle RTX 4060 daha mantıklı gibi gözüküyor.

Her oyuna yetmiyor çünkü. DS remake gibi oyunları orta ayarlarda ancak oynatıyor. Modern oyunlar için 1080P'de en yüksek grafiklerde yetmiyor.

Şu PC'nin işlemcisini i5 12400F 4.40GHz 6 çekirdek ve 18MB onbelliklisi yapıp almayı düşünüyorum değer mi degmezmi 5.5 6 yıl beni idare eder mi öyle grafik için 2K için değil de 1080p high, yormucak ama güzel gösterse yeter. Zaten öyle RE4 last of ast macera oyunları sevmiyorum oynarsam Hitman, Assassin's Creed çar mehhanic 21 FS 22. LoL MT2 Flight Simulator gibi ounlarda ortalam 100 FPS değil 60 FPS alsam ters takla atmayı ogrenirim. Cunku 8 yıl kadar GT 730 kullandım ve FPS çok düşük eski oyunları oynuyordum hep 450 saat CoD 600 saat ETS 100saat ATS.
1K saatte Age of History 2 oynadım siz düşünün benim yerimde olmayı hep eskiden bir anda çağ atliyorum.😅

Call of Duty'den bahsetmiyorum. Güncel tüm oyunlardan bahsediyorum.

Güncel hiçbir oyunu oynadım cp battilfied re Forza 0bende.

Şu PC'nin işlemcisini i5 12400F 4.40GHz 6 çekirdek ve 18MB onbelliklisi yapıp almayı düşünüyorum değer mi degmezmi 5.5 6 yıl beni idare eder mi öyle grafik için 2K için değil de 1080p high, yormucak ama güzel gösterse yeter. Zaten öyle RE4 last of ast macera oyunları sevmiyorum oynarsam Hitman, Assassin's Creed çar mehhanic 21 FS 22. LoL MT2 Flight Simulator gibi ounlarda ortalam 100 FPS değil 60 FPS alsam ters takla atmayı ogrenirim. Cunku 8 yıl kadar GT 730 kullandım ve FPS çok düşük eski oyunları oynuyordum hep 450 saat CoD 600 saat ETS 100saat ATS.
1K saatte Age of History 2 oynadım siz düşünün benim yerimde olmayı hep eskiden bir anda çağ atliyorum.😅
Bunu siz ayrı bir konu olarak açın hocam. İşlemciye pek sıcak bakamadım ama ekran kartı sistemin fiyatı iyiyse şimdilik işe yarar. Ayrı bir konu açarsanız insanlar orada detaylı yardımcı olur.

Güncel hiçbir oyunu oynadım cp battilfied re Forza 0bende.

Hocam Gigabyte Windforce serisi hiçbir ekran kartı alınmaz.

Bunu siz ayrı bir konu olarak açın hocam. İşlemciye pek sıcak bakamadım ama ekran kartı sistemin fiyatı iyiyse şimdilik işe yarar. Ayrı bir konu açarsanız insanlar orada detaylı yardımcı.

Bunu siz ayrı bir konu olarak açın hocam. İşlemciye pek sıcak bakamadım ama ekran kartı sistemin fiyatı iyiyse şimdilik işe yarar. Ayrı bir konu açarsanız insanlar orada detaylı yardımcı olur.

İlgin için teşekkürler.

Hocam Gigabyte Windforce serisi hiçbir ekran kartı alınmaz.

Hocam böyle diyorsunuz devamını getirmiyorsunuz sonucu veriyorsunuz sebebi söylemiyorsun yanlış anlama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı