RTX 4060 8 GB hazır sistem alınır mı?

11_eymwn_13

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650-intel i7 10.nesil-16 gb ram-1 tb hdd-120gb ssd-laptop
Meslek
Öğrenci
Bütçeniz için belki uygun denebilir ama 8 GB'dan zamanla pişman olabilirsiniz.

Bütçene 5 bin lira daha ekleyip 5060 Ti 16 GB versiyonlu bir kasa almanı tavsiye ederim 35 bin bandına 5060 Ti 16 GB'lı hazır sistem bulursun fakat bu sistemler DDR4 oluyor genelde. Eğer 37 bin bandına çıkabilirsen DDR5 sistem de alabilirsin. Tavsiyem paranı biraz daha biriktirip 5060 Ti al. Hem Frame Generation 4X ten faydalanırsın hem de VRAM'i yüksek olduğu için ileride GTA6 falan çıktığında sıkıntı yaşamazsın.

GTX 1650 Super 4 GB kullanıyorum 1080p çok rahat açıyor. Bazen oyunda DM oynarken kasıyor.

Hocam ama olay açması değil ki oynatması. Arkadaş sistem aldığı zaman minimum 3-4 sene bu sistemi kullanacak. 3 sene sonra çıkacak oyunları düşündüğümüz zaman 8 GB VRAM yetmeyebilir. Bence ya 5060 Ti 16 GB alsın ya da AMD kartlara yönelsin eğer bütçesini aşıyorsa.

GTX 1650 Super 4 GB kullanıyorum 1080p çok rahat açıyor. Bazen oyunda DM oynarken kasıyor.

12+8 ekran kartım var ağır iş yapınca hemen doluyor 17 GB'a falan fırlıyor o yüzden 8 GB ı pek önermem birisine

Hocam AMD'li sistemleri de düşünün derim uygun fiyatlı RX7700'lü sistemler oluyor daha geleceğe dönük olur.

İşlemci oyununda kart övmek gereksiz, bırakın 4 GB ekran kartını 8 GB ekran kartları bile bu devirde yavaş yavaş açmamaya başlıyor oyunları.

Sistem de RAM yok, ayrıca pahalı yani alınmaz.

İntel ARCB580 olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…