RTX 4060 8 GB hazır sistem alınır mı?

Hocam inanın DLSS 5-10 FPS dışında göz boyamaktan başka bir şey değil. Frame Generation adlı özellik FPS 60'a yakın değilse bile GeForce NOW ile oyun oynatıyormuş gibi hissettiriyor.
RX alın diyorsunuz ancak RTX 5060 gayet iyi kart olduğu için DLSS açarım oda 5FPS versin diye zaten ama biraz daha incelene yaparım zaten RX7700XT'li bir bilgisayar önerende var ona da bakmayı düşünüyorum

Attığınız sistem çok pahalı hocam. Bu 5070'li sistem zaten 45K'ya geliyor ve 5060 Ti ile aralarında çok ciddi fark var.

1746966117877.png

Evet haklısın ama arkadaş 5060 Ti alacak gibi duruyor.
9060 XT serisi de beklenebilir ama nasıl bir fiyatla çıkacağı belli değil.

RX alın diyorsunuz ancak RTX 5060 gayet iyi kart olduğu için DLSS açarım oda 5FPS versin diye zaten ama biraz daha incelene yaparım zaten RX7700XT'li bir bilgisayar önerende var ona da bakmayı düşünüyorum
Ben kesin olarak RX alın demiyorum 4060 yerine 7700 XT sistem tercih edebilirsiniz diyorum. 5060 Ti alacaksanız olabilir.

Hocam 45k bir tık pahalı bence ya YouTube'da kanalların paylaştığı F/P hazır sistemleri bekleyin ya da indirim dönemi gelmesini bekleyin.

45k için çok pahalı doğru ama şu an için beklemeliyim biraz da olsun düşer diye umut ediyorum ya da farklı bilgisayar bakacağım.

Hocam 45k bir tık pahalı bence ya YouTube'da kanalların paylaştığı F/P hazır sistemleri bekleyin ya da indirim dönemi gelmesini bekleyin.

1746966328088.png

Hocam 13 killoki de bunu demişti RX tercihi olarak bu olabilir diye düşünmüyor değilim.

45k için çok pahalı doğru ama şu an için beklemeliyim biraz da olsun düşer diye umut ediyorum ya da farklı bilgisayar bakacağım.

Eğer iyi indirim yakalarsan 5060'lı sistem alabilirsin fakat diğer arkadaşın da dediği gibi bence de şu an için 45k verilmez. Okulların bitmesine yakın indirim kovala bence. Aslında 9060XT çıkarsa kart yeni piyasaya sürüleceği için iyi indirimler olabilir onlara da bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistem 35k idi bu fiyatlara alınabilir eğer daha ucuz istiyorsanız RX 9060 XT beklemelisiniz.
Benim tavsiyem şu şekil.
30k - RX 9060 XT.
35k - 5060 Ti
40k- RX 7800 XT.
45k -5070 veya 9070.

Eki Görüntüle 2488808

Hocam 13 killoki de bunu demişti RX tercihi olarak bu olabilir diye düşünmüyor değilim.

Benim bildiğim FSR 4 teknolojisi yeni çıkan AMD kartlarına gelecek. Yani RX 7700XT'yi FSR 4 ile değilde 3 ile kullanırsan görüntüde çok bozulma yaşarsın çünkü FSR3 yazılımla çalışıyor FSR4 gibi karta entegre değil ve ben görüntüde bozulma yaşamak isteyeceğini düşünmüyorum. Kartı aldığına pişman olmaman için üstüne biraz daha ekle 5060 Ti'lı bir sistem al bana kalırsa. Evet 9060XT çıktığında iyi bir fiyattan çıkarsa onu da düşünebilirsin fakat AMD zaman zaman driverlarla alakalı sorunlar yaşıyor ve NVIDIA kullanıcısı daha fazla olduğundan genelde oyunlar NVIDIA ekran kartlarında daha stabil çalışıyor. Bana kalırsa okulların kapanmasına yakın indirimleri kovalayıp 5060 Ti'lı bir sistem al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistem 35k idi bu fiyatlara alınabilir eğer daha ucuz istiyorsanız RX 9060 XT beklemelisiniz.
Benim tavsiyem şu şekil.
30k - RX 9060 XT.
35k - 5060 Ti.
40k- RX 7800 XT.
45k -5070 veya 9070.

Hocam bu sistemde 42K 3K fark var.

Benim bildiğim FSR 4 teknolojisi yeni çıkan AMD kartlarına gelecek. Yani RX 7700XT'yi FSR 4 ile değilde 3 ile kullanırsan görüntüde çok bozulma yaşarsın çünkü FSR3 yazılımla çalışıyor FSR4 gibi karta entegre değil ve ben görüntüde bozulma yaşamak isteyeceğini düşünmüyorum. Kartı aldığına pişman olmaman için üstüne biraz daha ekle 5060 Ti'lı bir sistem al bana kalırsa. Evet 9060XT çıktığında iyi bir fiyattan çıkarsa onu da düşünebilirsin fakat AMD zaman zaman driverlarla alakalı sorunlar yaşıyor ve NVIDIA kullanıcısı daha fazla olduğundan genelde oyunlar NVIDIA ekran kartlarında daha stabil çalışıyor. Bana kalırsa okulların kapanmasına yakın indirimleri kovalayıp 5060 Ti'lı bir sistem al.
7000 serisi için FSR 4 portlamaya çalışıyor AMD diye biliyorum ama 9060 XT beklenirse çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı