RTX 4060 alınır mı?

Tsubasa_ozora

Hectopat
Selamlar mutlu yıllar. RX 570 ekran kartımı değiştirmek istiyorum yıllarca WattMan hatası aldıktan sonra NVIDIA kullanmak istiyorum. 4060 ekran kartı alınır mı? Beni birkaç yıl götürür mü yoksa daha iyi seçenekler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar mutlu yıllar. RX 570 ekran kartımı değiştirmek istiyorum yıllarca WattMan hatası aldıktan sonra NVIDIA kullanmak istiyorum. 4060 ekran kartı alınır mı? Beni birkaç yıl götürür mü yoksa daha iyi seçenekler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
4060 önermem onun yerine 4060 Ti alın.

Sıfır takıntın yoksa ikinci elde çok daha iyi modeller bulabilirsin. 3070,3070Ti gibi kartları hem daha ucuza bulursun hem de daha iyi performans alırsın.

Yok hocam kampanya vesaire yoksa alınmaz.

İşlemcin nedir?
Ryzen 5 5600.

Alacaksan minimum 4060 ti al.

Düz 4060 şu an oyunlarda üzmez ama ileride sıkıntı yaşatabilir.
4060 ti olarak hangi model daha iyidir ?

Sıfır takıntın yoksa ikinci elde çok daha iyi modeller bulabilirsin. 3070, 3070 Ti gibi kartları hem daha ucuza bulursun hem de daha iyi performans alırsın.

Şimdiye kadar hep 2.el aldım ama hep bir problem yaşadım o sebeple sıfır olsun istiyorum. B580 alsam daha mı iyi olur ?

Son düzenleme:
Ryzen 5 5600.

4060 Ti olarak hangi model daha iyidir?

Şimdiye kadar hep 2.el aldım ama hep bir problem yaşadım o sebeple sıfır olsun istiyorum. B580 alsam daha mı iyi olur?

İkinci el almaya girişmek istiyorsanız.
Bunu alın.
Ben illa sıfır olsun istiyorum diyorsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı