Bunları zorlayacagini sanmiyorum bu oyunlarin cogunu laptop RTX 4060'i ile Max grafikte uzun sure oynadim 5 saati cok gecmesen daha iyi olur tabii bazi oyunlarda PC biraz zorlanir ve saglik acisindan kotu olur 4060 halen cok kral bir ekran karti bence 3050'den 4060'a gecince oh be dersin ama insanin her zaman doyumsuzlugu olur bunu unutma RTX 5000 serisindende alsan yetmez bir zamandan sonra.
Ben zaten çok uzun bir süre oyun oynayan birisi değilim. Max 2 veya 3 saat oynarım. Bu oyunları sayarken de bilerek abartı yaptım sınırları zorlamak için. Normalde böyle max grafik gibi zorlayan şeyleri yapmam eşyalarıma özellikle değer veren bir insanım o bilgisayarı alsam bile onu zorlayacağımı sanmıyorum.
RTX50 serisini almayın. Bu bütçelerde daha güzel AMD ekran kartları varken sadece oyun oynamak için NVIDIA alan fanboydur. Ki eğer render vs alacaksan tamam NVIDIA o zaman mantıklı.
8 VRAM günümüzde çoğu AAA oyunlarda grafikleri yükseğe çekince bile maksimuma dayanıyor yani evet 8 VRAM yetmiyor.
RTX50 serisini almayın. Bu bütçelerde daha güzel AMD ekran kartları varken sadece oyun oynamak için NVIDIA alan fanboydur. Ki eğer render vs alacaksan tamam NVIDIA o zaman mantıklı.
8 VRAM günümüzde çoğu AAA oyunlarda grafikleri yükseğe çekince bile maksimuma dayanıyor yani evet 8 VRAM yetmiyor.
Bunu söyleyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi ama AMD NVIDIA ve Intel'i ezdi geçti şu zamanlarda. Günümüz için AMD ekran kartı almak fiyat performans açısından inanılmaz mantıklı cebini düşünen adam NVIDIA almaz bence.
4060 laptop var bende atarım istersen sana. 5060 Ti alacağına 7800XT gibi ekran kartı alırsın. Bana burada NVIDIA seviciliği yapmayın. NVIDIA RTX 50 serisi ile batırdı. Az objektif olun şurada.
Ben zaten çok uzun bir süre oyun oynayan birisi değilim. Max 2 veya 3 saat oynarım. Bu oyunları sayarken de bilerek abartı yaptım sınırları zorlamak için. Normalde böyle Max grafik gibi zorlayan şeyleri yapmam eşyalarıma özellikle değer veren bir insanım o bilgisayarı alsam bile onu zorlayacağımı sanmıyorum.
O zaman RTX 4060 alman mantıklı tabii ki hem DLSS teklonojisi hem verim mukemmel bir ekran karti ben RX almanı ya da 50 serisini beklemeni önermem 50 serisi hayatsızlar için bence RX serisi de ben sevemeiyorum kullanmadım ancak RX kitlesi çok garip RTX'leri gömmeye çalışıp duruyorlar sen en iyisi RTX 4060 al kafanı rahat tut.
Herkese iyi hafta sonları dilerim. RTX 3050 Ti, Intel 12500H, 16 GB RAM özellikli laptopum var ve çalışıp kazanıp masaüstü sisteme geçiş yapmak istiyorum. Ve biliyorsunuz RTX 50 serisi çıktı. RTX 4060 hala alınır mı? Şu an ki Laptop'umun 4 GB VRAM'i var ve 8 GB VRAM'e yetmiyor diyenler var. Acaba ne yapıyorlar da yetmiyor? Bu iki soruma cevap verirseniz sevinirim.
Bende bu konudan dolayı çok kararsızım seçenekler arasında ort. Bu fiyat bandında RTX 4060 8 GB Arc B580 12 GB ve RX 7600 8 GB var. Artık 8 GB VRAM yeni çıkan oyunlarda yetersiz gelmeye başladı ve bende GTA 6'yı beklediğimden büyük bir ihtimalle Arc B580 alacağım. Performans konusunda da bahsi geçen diğer 2 karttan bir tık daha performanslı.
Bunu söyleyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi ama AMD NVIDIA ve Intel'i ezdi geçti şu zamanlarda. Günümüz için AMD ekran kartı almak fiyat performans açısından inanılmaz mantıklı cebini düşünen adam NVIDIA almaz bence.
4060 laptop var bende atarım istersen sana. 5060 Ti alacağına 7800XT gibi ekran kartı alırsın. Bana burada NVIDIA seviciliği yapmayın. NVIDIA RTX 50 serisi ile batırdı. Az objektif olun şurada.
O zaman RTX 4060 alman mantıklı tabii ki hem DLSS teklonojisi hem verim mukemmel bir ekran karti ben RX almanı ya da 50 serisini beklemeni önermem 50 serisi hayatsızlar için bence RX serisi de ben sevemeiyorum kullanmadım ancak RX kitlesi çok garip RTX'leri gömmeye çalışıp duruyorlar sen en iyisi RTX 4060 al kafanı rahat tut.
Buraya 1 sayfa random atardım da kirletmeyeyim burayı. RX sevemiyorum deyip RX kitlesine sallamak hangi kafadan çıkıyor acaba. RX 7800XT ile 5060 Ti karşılaştırmalarına bakın öyle yere göğe sığdıramadığınız NVIDIA batırdı 50 serisinde bunu anlamıyorsun sen.
Dümdüz batırdı hocam. Kartlar daha çıkamadan 5070 Ti 4090 geçecek dediler 4080'e bile yaklaşamıyor. Bu bildiğiniz kandırmak. Bir de her 10 karttan birisi hatalı çıkıyordu ilk geldiğinde şu an düzelttiler mi bilmiyorum.