RTX 4060 alınır mı?

4060 laptop var bende atarım istersen sana. 5060 Ti alacağına 7800XT gibi ekran kartı alırsın. Bana burada NVIDIA seviciliği yapmayın. NVIDIA RTX 50 serisi ile batırdı. Az objektif olun şurada.

AMD'nin teklonojisi pek güvenilir değil DLSS yeterli benim için RTX almama.

Buraya 1 sayfa random atardım da kirletmeyeyim burayı. RX sevemiyorum deyip RX kitlesine sallamak hangi kafadan çıkıyor acaba. RX 7800XT ile 5060 Ti karşılaştırmalarına bakın öyle yere göğe sığdıramadığınız NVIDIA batırdı 50 serisinde bunu anlamıyorsun sen.

Dümdüz batırdı hocam. Kartlar daha çıkamadan 5070 Ti 4090 geçecek dediler 4080'e bile yaklaşamıyor. Bu bildiğiniz kandırmak. Bir de her 10 karttan birisi hatalı çıkıyordu ilk geldiğinde şu an düzelttiler mi bilmiyorum.

Adam buradan 4060'dan bahsediyor daha çıkmamış karttan savaş yapıyorsun az mantık bir şey çıksın adamakıllı sonra konusursun.

Sen ister al ister alma. Aynı fiyata daha iyisi varken neden onu alırsın. Bu konuşma RTX 40 serisi için olsaydı sana %100 katılırdım. Ancak RTX 50 serisi beklenilenleri veremedi. Üstüne AMD önceden çıkarttığı muadil kartları da onları geçince neden alsın insanlar?

Buraya 1 sayfa random atardım da kirletmeyeyim burayı. RX sevemiyorum deyip RX kitlesine sallamak hangi kafadan çıkıyor acaba. RX 7800XT ile 5060 Ti karşılaştırmalarına bakın öyle yere göğe sığdıramadığınız NVIDIA batırdı 50 serisinde bunu anlamıyorsun sen.

Dümdüz batırdı hocam. Kartlar daha çıkamadan 5070 Ti 4090 geçecek dediler 4080'e bile yaklaşamıyor. Bu bildiğiniz kandırmak. Bir de her 10 karttan birisi hatalı çıkıyordu ilk geldiğinde şu an düzelttiler mi bilmiyorum.
Peki hocam RX 9070 XT alınır mu sizce? Hemen şimdi Amazon'dan baktım 43k fiyatı var. 16 gb vram'i var dürüst olucam gözüme çarptı iyimidir sizce

Adam buradan 4060'dan bahsediyor daha çıkmamış karttan savaş yapıyorsun az mantık bir şey çıksın adamakıllı sonra konusursun.

Hangisi daha çıkmamış kart? :D bu mu çıkmamış kart?

Peki hocam RX 9070 XT alınır mu sizce? Hemen şimdi Amazon'dan baktım 43K fiyatı var. 16 GB VRAM'i var dürüst olacağım gözüme çarptı iyi midir sizce.

FSR4 var hocam. RTX 5070 Ti muadili. Testlerine bakabilirsiniz. FSR4 ile AMD artık kartlara gömülü getiriyor teknolojiyi.

Hocam öyle diyorsunuz da NVİDİA'da DLSS veya daha birçok teknoloji var ve ben niyeyse AMD'ye güvenmiyorum.
RX 9000 serisi ile FSR 4, DLSS'e rakip olmaya başladı. Eğer o bütçelere çıkarsanız kesinlikle değerlendirin, "RX sevmiyorum." diye yorum yapmak saçma olur. Hangisi iyi ise o işte.
Bu bütçede ise 2.el kartlarada bakabilirsiniz, RX 6900 filan.

Sen ister al ister alma. Aynı fiyata daha iyisi varken neden onu alırsın. Bu konuşma RTX 40 serisi için olsaydı sana %100 katılırdım. Ancak RTX 50 serisi beklenilenleri veremedi. Üstüne AMD önceden çıkarttığı muadil kartları da onları geçince neden alsın insanlar?

Haberim yok daha çok takip etmem lazım :)

Evet çıkmamış kart halen geliştiriliyor kartlar.Adama zaten 50 serisini almasını önermedim 4060 almak çok mantıklı

Hangisi daha çıkmamış kart? :D bu mu çıkmamış kart?

FSR4 var hocam. RTX 5070 Ti muadili. Testlerine bakabilirsiniz. FSR4 ile AMD artık kartlara gömülü getiriyor teknolojiyi.

Dediğim gibi FSR DLSS kullanılmaz çok gecikme yapıyor Online oyunlar da oynanamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı