Çözüldü RTX 4060 ASUS TUF A15 Bluetooth çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ceviz57

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Cihaz dün elime yeni ulaştı bu gün kurulum işlemlerini anca yapabildim. Maalesef bluetooth çalışmıyor sorunu bir türlü çözmedim. Bir fikriniz var mı? Bluetooth kartı bozuk diye düşünmeye başladım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-10 213059.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-10 213059.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 73
  • Ekran görüntüsü 2023-05-10 213653.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-10 213653.png
    84,6 KB · Görüntüleme: 60
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Cihaz dün elime yeni ulaştı bugün kurulum işlemlerini anca yapabildim. Maalesef Bluetooth çalışmıyor sorunu bir türlü çözmedim. Bir fikriniz var mı? Bluetooth kartı bozuk diye düşünmeye başladım. Yardımlarınızı bekliyorum.

MediaTek driver indirince çözülüyor. ASUS'un sitesinde Bluetooth Realtek driver altında genişlet (+) gibi bir işaret var. Ona basınca açılıyor.
Asağıdaki linkte Bluetooth driver sekmesini altındaki tümünü göstere tıklayacaksın kardeş.

Merhaba arkadaşlar. Cihaz dün elime yeni ulaştı bugün kurulum işlemlerini anca yapabildim. Maalesef Bluetooth çalışmıyor sorunu bir türlü çözmedim. Bir fikriniz var mı? Bluetooth kartı bozuk diye düşünmeye başladım. Yardımlarınızı bekliyorum.

MediaTek driver indirince çözülüyor. ASUS'un sitesinde Bluetooth Realtek driver altında genişlet (+) gibi bir işaret var. Ona basınca açılıyor.
Asağıdaki linkte Bluetooth driver sekmesini altındaki tümünü göstere tıklayacaksın kardeş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı