RTX 4060 değiştirip 3060 Ti almak mantıklı mı?

5600XIN 4060a darbogaz yaptigini duymamistim. Hatta fiyat performansta bildigim en populer ikililerden. Ben yapma derim Ti olsa da DLSS 3 yani Frame Generation yok. Fg buyuk fark sagliyor. Mantiksiz olur.

Doğru ama dediğim gibi hikayeli daha yüksek grafikli oyunlarda iyi gene tam performans alamasamda anakart biraz eski etkisi olabilir mi acaba?

Bazı oyunlar da CS2'den örnek vereyim 150FPS geçmiyor

CS2 optimizasyonu kotu oldugunu biliyoruz ayarlarinda bir sıkıntı olmali. Bende 3060 5600 var 230FPS sabite yakin oynuyorum

Merhaba. Genelde FPS oyunları oynuyorum RTX 4060 almıştım. İşlemcim Ryzen 5 5600X ama darboğaz yapıyor yani tam performans vermiyor. %10 falan hatta daha az kullanıyor GPU bu da az FPS veriyor. Tabii ki RTX 4060'ı satıp 3060 Ti almak gibi bir düşüncem var. Mantıklı olur mu bu hareket?
Gram mantıklı olmaz. İşlemcin havada suda besler RTX 4060'ı.

Merhaba. Genelde FPS oyunları oynuyorum RTX 4060 almıştım. İşlemcim Ryzen 5 5600X ama darboğaz yapıyor yani tam performans vermiyor. %10 falan hatta daha az kullanıyor GPU bu da az FPS veriyor. Tabii ki RTX 4060'ı satıp 3060 Ti almak gibi bir düşüncem var. Mantıklı olur mu bu hareket?

Hocam darboğaz yapmaz bence o sistem. RTX 3060 Ti geçmek mantıksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı