DLSS 4 gelecek ama video gördüğün gibi FPS'in uçmayacak MFG sadece 50 serisine özel.Sorum bu kadar cevaplarınızı bekliyorum.
Sadece 5000 serisine gelecek diye biliyorum.
DLSS 4 desteklemeyecek RTX 4000 serisi fakat upscale edilecekmiş. Bu da şu anlama geliyor daha yüksek FPS değerleri ve daha az VRAM kullanımı gibi güncellemeler alacakmış.
Vallahi tam bir bilgim yok ama bana fikrimi sorarsan hayır. Sonuçta 50 serisi kartların en öne çıkan noktalarından biri olan DLSS 4 sence 40 kartlarınada gelse mantıklı olur muydu? Kim alırdı ki 50 serisi o zaman.
Evet DLSS 4 gelecek. Ancak 5000 serisine özel olan multi Frame Generation özelliği olmayacak. Onun haricinde DLSS 4'ün tüm özellikleri kullanılacak. Söylentiye göre 2000-3000 serisine de DLSS 4 getirilecekmiş ancak 4000 serisi daha efektif kullanacaktır. Frame eneration üzerinde de bir iyileşme bulunuyor halihazırda 4000 serisine bu verilecek ancak başta dediğim gibi yeni Frame Generation özelliği gelmeyecek sadece.
Teşekkürler sizede iyi akşamlar.Yanıtlarınız için teşekkür ederim dostlar hayırlı akşamlar dilerim.
Yanıtınız için teşekkürler. Hayırlı akşamlar diliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.