RTX 30 serisi DLSS 3.0 destekleyecek mi?

O oyunda Ultra ayarlarda DLSS kapalı yaparsam bendeki 3080 ile bile 60 FPS altında sürünüyorum. Sen bana 3070 için bir SS atıyorsun orada yazan 57 FPS doğru olduğuna inanmamı bekliyorsun. Allah aşkına kart 8 GB VRAM. Oyunda Ultra ayarlar DLSS kapalı 12 GB'a yakın VRAM yiyor.

O oyunda Ultra ayarlarda DLSS kapalı yaparsam bendeki 3080 ile bile 60 FPS altında sürünüyorum. Sen bana 3070 için bir SS atıyorsun orada yazan 57 FPS doğru olduğuna inanmamı bekliyorsun. Allah aşkına kart 8 GB VRAM. Oyunda Ultra ayarlar DLSS kapalı 12 GB'a yakın VRAM yiyor.

20230413_122731.jpg

Aşırı akıcı oynattığını kim dedi? Bu arada 3080 ile DLSS kapalı iken 12 GB VRAM yediğine ve FPS'lerin 60 altında olduğuna dağir bir görüntü/video atar mısınız?

Screenshot_20230413-124018.jpg

Çünkü ben size inanmıyorum da.

Eki Görüntüle 1738295

Aşırı akıcı oynattığını kim dedi? Bu arada 3080 ile DLSS kapalı iken 12 GB VRAM yediğine ve FPS'lerin 60 altında olduğuna dağir bir görüntü/video atar mısınız?

Eki Görüntüle 1738302

Çünkü ben size inanmıyorum da.

Yahu kendi bilgisayarımda 3080 ile oynayamıyorum 2K ultrada bizzat ben oynayamıyorum. Oynayabiliyor olsam sizle ne diye tartışmaya gireyim ben haklısınız der geçerim size. Ben size kendimi referans veriyorum siz bana YouTube'dan başka bir kanal referans veriyorsunuz. Oyunu ultraya alınca kartın VRAM'i aşılıyor. FPS de 60 altı geziyor hatta yer yer 40 küsurlere bile iniyor.

DLSS 3ü kullanabilirsin ama şu donanım kısmı çalışmaz sadece. Internette dll olan dosyalar var. Ben rdr2 indirdiğimde içinde yüklü gelen DLSS baya eski versiyondu hatta 1 falandı. Sonra DLSS 3 dlli indirdim oyun dosyasının içine attım, oyun çok daha iyi oldu.

Şu zart zurt kanallar yerine daha bilindik kanallar kullanın hardware unboxed zwormz gibi.

İyi bir kanal için illaki 900k abonesi olmasına gerek var mı sizce? Bir önceki testi 6K abonesi olan birinden aldım, bu da 460k aboneli biri. Özür dilerim şimdi baktım kanalın 479K abonesi varmış.

20230413_164523.jpg

Yahu kendi bilgisayarımda 3080 ile oynayamıyorum 2K ultrada bizzat ben oynayamıyorum. Oynayabiliyor olsam sizle ne diye tartışmaya gireyim ben haklısınız der geçerim size. Ben size kendimi referans veriyorum siz bana YouTube'dan başka bir kanal referans veriyorsunuz. Oyunu ultraya alınca kartın VRAM'i aşılıyor. FPS de 60 altı geziyor hatta yer yer 40 küsurlere bile iniyor.

Bende size "inanmıyorum, fotoğraf atar mısınız" dedim zaten ve tekrar diyorum. Referans sizseniz fotoğraf veya video atar mısınız? Hatalıysam özür dilerim.

İyi bir kanal için illaki 900k abonesi olmasına gerek var mı sizce? Bir önceki testi 6K abonesi olan birinden aldım, bu da 460k aboneli biri. Özür dilerim şimdi baktım kanalın 479k abonesi varmış.

Eki Görüntüle 1738543

Bende size "inanmıyorum, fotoğraf atar mısınız" dedim zaten ve tekrar diyorum. Referans sizseniz fotoğraf veya video atar mısınız? Hatalıysam özür dilerim.

İlk bulduğum fırsatta atacağım. Çalıştığım için şu an atamıyorum.

Anladım, teşekkür ederim!

Buyurun hocam 2K Ultra ayarlarda 12 GB VRAM istiyor. Sabit beklerken oyunda da de FPS aşağıdaki gibi 60 altında. Hareketli sahnelerde 50'nin altına bile düşebiliyor. Malesef bu durum benim de canımı sıkıyor 3080 alırken 2-3 seneyi kurtarırım diyordum fakat şimdi NVDIA bize vram konusunda kazık atmış gibi hissediyorum.

1681502770796.png

1681502888375.png

Buyurun hocam 2K Ultra ayarlarda 12 GB VRAM istiyor. Sabit beklerken oyunda da de FPS aşağıdaki gibi 60 altında. Hareketli sahnelerde 50'nin altına bile düşebiliyor. Maalesef bu durum benim de canımı sıkıyor 3080 alırken 2-3 seneyi kurtarırım diyordum fakat şimdi NVIDIA bize VRAM konusunda kazık atmış gibi hissediyorum.

Eki Görüntüle 1740252

Eki Görüntüle 1740257

20230415_042050.png

Tek başına 9.8 GB yiyor zaten attığım testlerde bunu destekliyor. Arakada 2 GB yiyen uygulama + Windows var. Kayıt alıyorsanız ondan olabilir ama arkada sadece Windows açık olsa 2 GB yemez diye düşünüyorum ayrıca kullanımı %100 olmayan bir ekran kartı VRAM sınırını aşamaz.

20230415_042050.png

Tek başına 9.8 GB yiyor zaten attığım testlerde bunu destekliyor. Arakada 2 GB yiyen uygulama + Windows var. Kayıt alıyorsanız ondan olabilir ama arkada sadece Windows açık olsa 2 GB yemez diye düşünüyorum ayrıca kullanımı %100 olmayan bir ekran kartı VRAM sınırını aşamaz.

Msi Afterburner ile bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı