holymaxe23
Hectopat
Herkese merhaba, daha önce 4050'li bir Lenovo LOQ almıştım ve buraya sıkıntılarıyla alakalı bir konu açmıştım. Şimdi ise iade edip 4060'lı bir modelini aldım. İşlemcisi AMD Ryzen 7840. bir hafta kadar sorunsuz bir şekilde kullandım, bilgisayardan yalnızca EA FC24 oynuyorum. İki gün önce oyunun ortasında "dxgi error device hung" hatasını aldım. Her türlü ekran kartı güncelleme işlemlerini yaptım DDU ile silip temiz kurmayı da denedim bir önceki Driver'a geçmeyi de denedim. Ayrıca oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi de denedim. Fakat problem geçmiyor oyuna girip birkaç el attıktan sonra ilk olarak oyun kısa aralıklarla 1-2 saniyeliğine Slow-Motion şekilde gözükmeye başlıyor daha sonrasında ise aynı hatayı alıyorum ve bilgisayar kapanıyor. Bir de bu model oyunda 88 derecelere kadar görüyor bir önceki 4050'li ve i5 13420'li modeli aynı kasa olmasına ve daha alt segment olmasına rağmen 80-82 dereceden yukarısını görmüyordu (oyun için ayarları ikisinde de aynı ve düşükte kullanıyorum). Bana yardımcı olur musunuz, bu donanımsal bir sorun mudur tekrar iade etmem gerekir mi? Açıkçası bu süreç beni çok yıprattı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: